افشاگری یک مستندساز درباره مخالفت یک جشنواره غربی با نمایش دستاوردهای ایران(اخبار ادبی و هنری)
محمدحسین جعفریان، به سینماپرس گفت: توجه به مستندهای بحران و استراتژیک میتواند کار دولت را در بسیاری از زمینهها هموار سازد. بهعنوان مثال دولت میتواند برای ریشهیابی مشکلات درون روستاهای کشور از مستندسازان بهره بگیرد تا آنها با تهیه و تولید فیلمهای ارزشمند تمامی مشکلات پیرامون زندگی روستاییان را در آثارشان به تصویر بکشند و دولتمردان مجبور نباشند برای سرکشی به روستاها بروند.
وی ادامه داد: توجه به مستندسازی بحران و استراتژیک ضمن آنکه باعث رشد و رونق سینمای مستند میشود حرمت را نیز به اینگونه مهم سینمایی بازمیگرداند چرا که مدیران سینمای مستند طی سالهای اخیر ما را در چاه تاریک و تحقیرکننده جشنوارههای غربی انداختند که جز تصاویر ناامیدکننده، سیاه و زشت از کشورمان چیز دیگری در آنها ارائه نمیشد.
این سینماگر خاطرنشان کرد: این باعث شرمساری است که در این سالها مدیران سینمایی به دستاوردهای بسیار ارزنده و مهم کشور در حوزههای نظامی، دانشبنیان و... توجه نکردند و آب در آسیاب دشمنان نظام و انقلاب اسلامی ریختند و مستندهایی را به آنها ارائه کردند که دل غربیها و معاندان را خوش و قلب ملت شریف و انقلابی ایران را به درد آورد.
جعفریان تصریح کرد: ما نباید فراموش کنیم که جشنوارههای غربی از نشان دادن دستاوردها و خشنودی و رضایت مردم ما استقبال نمیکنند و تنها دنبال فیلمهایی هستند که ایران اسلامی را بسیار سیاه و تیره به تصویر بکشد و در راستای اهداف رسانهای آنها تولید شده باشد.
وی یادآور شد: چندی قبل یکی از دوستان بنده که فیلمی را برای شرکت در یکی از جشنوارههای کشور آلمان ارائه کرده بود تعریف میکرد که مسئولان آن جشنواره علناً عنوان کردهاند که ما نیاز به فیلمی نداریم که دستاوردهای شما در آن نمایش داده شود!
این مستندساز در خاتمه افزود: دیگر همه میدانند که جشنوارههای غربی دنبال آثاری هستند که تنها تصویر فقر، خشونت، گرسنگی، فحشا و... را از ایران نشان بدهد و از این رو مدیران سینمایی برای اینکه دشمنان را دلشاد نکنند نباید اجازه تولید چنین آثاری را بدهند.