حملۀ هکری جدید به 200 شرکت در آمریکا / کاخ سفید: هیچ شرکتی از حمله در امان نیست
حملات هکری به موسسات، شرکتها و نهادهای آمریکایی همچنان ادامه دارد. هکرها طی یک سال اخیر بسیاری از زیر ساختهای آمریکا را هدف حملات سایبری ویرانگر خود قراردادهاند. به دنبال افزایش گسترده حملات سایبری در آمریکا، کاخ سفید از شرکتها خواست به منظور محافظت بهتر از خودشان در برابر حملات سایبری، اقدام فوری انجام دهند. در نامه کاخ سفید خطاب به شرکتها در این زمینه آمده بود:«همه سازمانهای باید بدانند که هیچ شرکتی فارغ از چقدر بزرگ است و یا در کجا است، از حملات باجافزاری در امان نیست». در جدیدترین مورد از این حملات سایبری نیز طبق اعلام یک شرکت آمریکایی امنیت سایبری، نزدیک به ۲۰۰ شرکت آمریکایی مورد حمله «عظیم» باج افزاری قرار گرفتهاند.شرکت «هانترس لبز» اعلام کرد، این هک شرکت فناوری «کاسیا» مستقر در «فلوریدا» را هدف قرارداد و بعد از طریق شبکههایی که از نرمافزارهای این شرکت استفاده میکنند، منتشر شد. شرکت «هانترس لبز» همچنین ادعا کرد معتقد است گروه باج افزاری «رِویل» مرتبط با روسیه مسئول این حمله است.شرکت «کاسیا» در بیانیهای که روی وبسیات خود قرارداد، افزود، در حال تحقیق درباره یک حمله احتمالی است. به گزارش فارس آژانس امنیت سایبری و زیر ساخت آمریکا که یک آژانس فدرال است، هم در بیانیهای اعلام کرد برای مقابله با این حمله وارد عمل شده است.
به گزارش «بیبیسی»، این حمله عصر جمعه (به وقت محلی) در حالی رخ داد که شرکتهای آمریکایی در سراسر این کشور در حال تعطیل کردن برای آخر هفته مصادف با روز استقلال بودند. شرکت آمریکایی مورد حمله واقع شده اعلام کرد یکی از برنامههای کاربردی آنکه سرورهای شرکتی، رایانهها و دستگاههای شبکه را اجرا میکند، به خطر افتاده است. این شرکت از مشتریان خود خواست سرورهای خود را فوراً خاموش کنند. شرکت فناوری کاسیا همچنین اعلام کرد که شرکتهای معدودی تحت تاثیر قرار گرفتند، اما شرکت «هانترس لبز» گفت تاکنون حدود ۲۰۰ شرکت متاثر شدهاند و این تعداد در حال افزایش است. مشخص نیست کدام شرکتها هدف قرار گرفتهاند و یک نماینده شرکت «کاسیا» هم از ارائه جزئیات در این خصوص خودداری کرد. در وبسایت «کاسیا» قید شده که این شرکت در بیش از ۱۰ کشور با بالغ بر ۱۰ هزار مشتری فعالیت دارد. گفتنی است روز پنجشنبه گذشته نیز چند نهاد امنیتی از جمله آژانس امنیت ملی، وزارت امنیت داخلی و دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (افبیآی) به همراه مرکز امنیت ملی سایبری انگلیس مدعی شدند جاسوسانی از ارتش روسیه، به ایمیلهای حزب دموکرات آمریکا رخنه کرده و تلاش کردهاند در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ این کشور مداخله کنند. این آژانسهای امنیتی همچنین مدعی شدند، جاسوسان روسی از طریق ویپیاِنها، صدها حمله علیه اهداف دولتی و خصوصی آمریکا انجام دادهاند.این در حالی است که آمریکا، روسیه و ۲۳ کشور دیگر هفته گذشته توافق درباره حملات سایبری را تجدید کردند. بر اساس این توافق، طرفها نباید در شرایط صلح به زیرساختهای حیاتی یکدیگر حمله سایبری کرده و از پناه دادن به مجرمان سایبری و هکرها نیز خودداری کنند.
نارضایتی از عملکرد بایدن
خبر دیگر از آمریکا اینکه، نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد تنها ۳۸ درصد شهروندان آمریکایی از عملکرد دولت بایدن در مقابله با جرم و جنایت راضی هستند.
به گزارش تسنیم به نقل از نیوزویک، نتایج نظرسنجی مشترک «ای بیسی نیوز» و موسسه «لارجر ریسرچ» حاکی است اکثر آمریکاییها از عملکرد دولت بایدن در زمینه مقابله با جرم و جنایت و کاهش خشونت ناراضی هستند.
بر اساس این گزارش، حدود 48 درصد شهروندان آمریکایی نارضایتی خود را از عملکرد دولت بایدن در زمینه کاهش جرم و جنایت اعلام کردهاند.تنها 36 درصد آمریکاییها عملکرد حزب جمهوریخواه و 35 درصد نیز عملکرد حزب دموکرات را برای مقابله با جرم و خشونت و جنایت موثر ارزیابی کردهاند و حدود 20 درصد نیز گفتهاند که به این دو حزب اعتماد ندارند.
بیش از 59 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی نیز گفتهاند که جرم و جنایت و خشونت با اسلحه یک مسئله بسیار جدی است.بیش از 75 درصد آمریکاییها نیز بر این باورند که بهترین راهکار برای مقابله با جرم و جنایت روز افزون در این کشور، افزایش بودجه برای تامین فرصتهای اقتصادی برای افراد کم درآمد و فقیر است.بیش از 46 درصد آمریکاییها نیز خواستار تصویب و اجرای قوانین قاطعتر برای حمل سلاح شدهاند.