کد خبر: ۲۲۱۰
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۵
رئیس اتحادیه:

قیمت لوازم خانگی تا پایان سال افزایش نمی‌یابد

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران، افزایش قیمت لوازم خانگی را تا پایان سال منتفی اعلام کرد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران، افزایش قیمت لوازم خانگی را تا پایان سال منتفی اعلام کرد.
محمد طحان‌پور در گفت‌وگو با ایرنا، با اشاره به این که سال گذشته قیمت لوازم خانگی بیش از 150 درصد رشد داشته، افزود: نرخ‌های کنونی لوازم خانگی کف قیمت است و به مردم اطمینان می‌دهم روند در بازار لوازم خانگی مثبت و کاهشی خواهد بود.
طحان‌پور با اشاره به برپایی نمایشگاه لوازم خانگی از امروز در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گفت: البته تعدادی از تولیدکنندگان مطرح بین‌المللی به دلیل اعمال تحریم‌ها در این نمایشگاه شرکت نکرده‌اند.
وی حضور تولیدکنندگان بین‌المللی را در نمایشگاه لوازم خانگی از جهت عقد قراردادهای تجاری مهم ارزیابی کرد و گفت: وجود تحریم‌ها عامل بازدارنده حضور آنان در این نمایشگاه است و همین موضوع سبب شده لوازم خانگی تولید ایران نتوانند از نظر قیمتی با خارجی‌ها رقابت‌کنند.
طحان‌پور با اشاره به افزایش کیفیت تعدادی از لوازم‌ خانگی تولید داخل و توانایی برابری با تولیدات خارجی گفت: البته تولیدکنندگان داخلی به دلیل بالابودن هزینه‌های تولید نمی‌توانند در بازارهای جهانی حضور داشته باشند.
وی یکی دیگر از دلایل عدم حضور کالاهای ایرانی در بازارهای جهانی را ناتوانی در ارائه خدمات پس از فروش در کشورهایی که کالا به آن صادر می‌شود، دانست.
طحان‌پور برطرف شدن تحریم‌های بین‌المللی را عاملی در جهت حضور پررنگ لوازم خانگی ایرانی در دنیا و نیز ارائه خدمات پس از فروش مناسب این کالا‌ها دانست و اظهار امیدواری کرد: بزودی این مشکلات برطرف شده و لوازم خانگی ایرانی در بازارهای جهانی خودنمایی کنند.