kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۰۴۷۷
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۲
وزیر بهداشت:

گرفتار ویروس هندی و آفریقایی هستیم

وزیر بهداشت گفت: همواره باید برای کرونا آماده‌باشیم، درحال حاضر گرفتار ویروس هندی و آفریقای جنوبی هستیم.

به گزارش وبدا، سعید نمکی دیروز در همایش معاونین غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: نکته مهم این است که همواره باید برای کرونا آماده‌باشیم. به عنوان کسی که کرونا را هر لحظه رصد می‌کند، تمام دغدغه ام این است که رفتار آینده ویروس چگونه است و قرار است کدام استان‌ها درگیر ویروس و پیک شوند؟ درحال حاضر گرفتار ویروس هندی و آفریقای جنوبی هستیم. تمام تلاش همکاران ما معطوف به عبور و مرور مردم از مرزهاست. افغانستان با توجه به فشار طالبان، مهاجرینی را به کشور ما گسیل داشته که همه اینها ممکن است که عوارض و مسائل خاص برای ما داشته باشند، چراکه از پاکستان عبور می‌کنند و آنجا نیز با بیماری‌هایی نظیر کووید، التور و مالاریا درگیر است.
نباید مطمئن باشیم که پیک دیگری رخ نخواهد داد
نمکی افزود: امیدوارم گرفتار پیک‌های بعدی نشویم، اما نباید مطمئن باشیم که پیک دیگری رخ نخواهد داد. وی با بیان اینکه امروز یکی از تولیدکنندگان موفق واکسن کووید ۱۹ در جهان هستیم، خاطرنشان کرد: در ماه‌های آینده به تدریج از واکسن‌های خارجی بی‌نیاز می‌شویم و حتی این امکان هست که در پاییز و زمستان واکسن ایرانی ضمن ثبت در who، به دنیا صادر شود.
123 بیمار کرونایی جان باختند
خبر دیگر اینکه مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون چهار میلیون و ۴۱۶ هزار و ۹۸۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۵۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به پنج میلیون و ۶۱۳ هزار و ۱۴۰ دُز رسید.
براساس این اطلاعیه، از 4 تا ۵ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۶۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۵۷ هزار و ۹۸۳ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت، ۱۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۷۱۱ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۸۲۲ هزار و ۷۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
همچنین سه هزار و ۱۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون ۲۳ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۷۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.