مرغهای بالای ۲ کیلوگرم نخرید
امیرحسین بهداد افزود: منظور از «مرغ سایز»، مرغهایی هستند که وزن کمتر از ۲ کیلوگرم داشته باشند، چون برای تولید مرغهای با سایز درشت طول دوره پرورشی مرغ طولانی شده و میزان آنتی بیوتیک مصرفی نیز افزایش مییابد.
به گفته وی مرغهایی با دامنه وزنی حدود ۱.۶ تا ۲ کیلوگرم در بهترین شرایط سلامت قرار دارند.
بهداد اظهار داشت: مرغهایی که طولانیتر از این مدت پرورش مییابند و درشتتر میشوند، احتمال وجود مقادیر بیشتر باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیاد است.
وی ادامه داد: مصرف «مرغ سایز» در مقایسه با مرغهایی با وزن بیشتر، به دلیل مقدار چربی کمتر و کاهش سن کشتار، موجب تردی و افزایش کیفیت گوشت ران و سینه میشوند و با توجه به اینکه آنتی بیوتیکها بیشتر در بافت چربی ذخیره میشوند و کاهش سن کشتار موجب کاهش حجم چربی ذخیره شده در بافتها میشود، این امر میتواند در ماندگاری کمتر آنتی بیوتیکها موثر باشد.
بهداد یادآورِ کرد: مرغهای کم وزن دارای چربی کمتر و در نتیجه مقدار آنتی بیوتیک کمتری است.
وی چربی موجود در مرغهای درشت را موجب افزایش دریافت چربی و در نتیجه اضافه وزن، چاقی، اختلال چربی خون خواند و گفت: کاهش چربی درونی لاشه و قسمتهای دور ریز مرغ، طعم لذیذ و خوشپخت بودن، سلامت بیشتر مرغ و در نهایت صرفه اقتصادی بیشتر از جمله مزایای این طرح برای خانوادهها است.