مشاور امنیت ملی رئیسجمهور سابق آمریکا و از حامیان ادعای تقلب در انتخابات سال گذشته این کشور گفت، باید کودتایی مشابه میانمار در این کشور انجام شود.
هر چند«دونالد ترامپ» از ریاست جمهوری آمریکا کنار رفته است، اما سایه وی همچنان بر سیاست و حکومت در این کشور سنگینی میکند. بسیاری در حزب جمهوریخواه هنوز طرفدار ترامپ هستند و طرفدارانش نیز منتظرند تا سال 2024 دوباره او برگردد و رئیسجمهور شود و هنوز هم طرفداران پرو پا قرص ترامپ معتقدند در انتخابات سال گذشته میلادی به نفع بایدن تقلب شده است. در همین راستا، «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی دولت ترامپ، در دفاع از وقوع تقلب، انجام کودتا علیه دولت «جو بایدن» را خواستار شد.
به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، فلین در جلسه پرسش و پاسخ کنفرانس گروه «کیواِنان» در ایالت تگزاس گفت: «میخواهم بدانم چرا آنچه در میانمار انجام شد نمیتواند در اینجا اتفاق بیافتد؟».این ژنرال بازنشسته آمریکایی در میان فریاد تشویق افراد شرکتکننده در این کنفرانس، ادامه داد: «هیچ دلیلی ندارد. منظورم این است که باید اینجا هم اتفاق بیافتد». این مقام سابق کاخ سفید در ادامه گفت: «منظورم این است که این کار بیسابقه نیست.
برخی طوری درباره حکومت نظامی صحبت میکنند که گویی تاکنون اصلاً این کار انجام نشده است. تاکنون ۶۴ بار حکومت نظامی داشتهایم». فلین سال گذشته و پس از شکست ترامپ در انتخابات نیز در مصاحبهای گفته بود: «اگر او (ترامپ) بخواهد، میتواند در ایالتهای چرخشی، از تواناییهای نظامی استفاده کند و آنها(نیروها) را در این ایالات مستقر کرده و به طور اساسی انتخابات را در هر یک از آنها مجدداً برگزار کند». فلین در سال ۲۰۱۷ به دروغگویی به افبیآی درباره تعاملات خود با سفیر روسیه در آمریکا در هفتههای قبل از روی کار آمدن ترامپ، اعتراف کرد. او از آن زمان تلاش کرد از خود رفع اتهام کند و مدعی شد دادستانها حقوق او را نقض کردند و وی را برای بیان این اعتراف، فریب دادند.
با این حال، ترامپ اوایل آذرماه سال گذشته با استفاده از اختیارات ریاست جمهوری، فلین را مورد عفو قرارداد.
اعضای فرقه راستگرای افراطی «کیواِنان» معتقدند که در آمریکا یک دولت پشت پرده وجود دارد که ترامپ در دوره ریاست جمهوری خود در تلاش بود با آنها مبارزه کند. حامیان این فرقه یکی از عوامل اصلی حمله به کنگره آمریکا در ششم ژانویه (17 دی) سال جاری میلادی بودند.در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، ترامپ تا پیش از شمارش آرای پستی از بایدن پیش افتاده بود.
اما با شمارش آرای پستی که در برخی ایالتها تا چند روز طول کشید، نتیجه انتخابات به نفع بایدن تغییر کرد.ترامپ پس از شکست در انتخابات، ادعای تقلب گسترده توسط دموکراتها را مطرح کرد و از دهها شکایت در ایالتهای مختلف حرف زد. ولی همه این تلاشهای ترامپ، بینتیجه ماندند.
در نهایت، هواداران ترامپ روز بررسی آرای الکترال در جلسه مشترک کنگره، به این ساختمان حمله کردند که در نتیجه آن، شماری کشته و زخمی شدند.به رغم گذشت چهار ماه از آغاز ریاست جمهوری بایدن در آمریکا، نتیجه نظرسنجی مشترک رویترز و موسسه «ایپسوس» نشان میدهد اکثر جمهوریخواهان، ترامپ را «رئیسجمهور واقعی» این کشور میدانند و از نظر آنها، در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، تقلب شده است.