kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۷۷۸۸
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۳

آغاز اجرای دو نمایش دفاع مقدسی(اخبار ادبی و هنری)

نمایش‌های «سگک» و «آمده بودیم اینجا بمیریم» با موضوع دفاع مقدس روی صحنه می‌روند.

 


اجرای نمایش «آمده بودیم اینجا بمیریم» به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر آغاز می‌شود و روایتگر خانواده‌ای است که بعد از امضای قطعنامه و زودتر از موعد پاکسازی شهر، به اصرار مادر، برای یافتن ردی از فرزندانی که در طول جنگ از دست داده‌اند به خرمشهر باز می‌گردند... .
مراسم افتتاح اجرای این نمایش امروز دوشنبه سوم خرداد در تماشاخانه سرو برگزار می‌شود.
نمایش «آمده بودیم اینجا بمیریم»، نوشته و کار مریم منصوری، موفق به کسب جوایزی در حوزه نمایشنامه‌نویسی و بازیگری مرد از هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت شده است.
همچنین اجرای نمایش «سگک» با روایتی از شهید شاهرخ ضرغام آغاز شده است. این نمایش به کارگردانی رضا بهرامی ‌که این روزها در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه رفته است روایتگر داستان زندگی شهید شاهرخ ضرغام معروف به «حرّ انقلاب» از لات‌های قبل از انقلاب است که به‌خاطر عشق و علاقه به امام خمینی(ره) به جبهه می‌رود و در نهایت به درجه رفیع شهادت نائل می‌آید.