kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۵۸۲
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۱
معاون وزیر بهداشت:

بسیاری از محصولات لبنی سنتی و صنعتی غیربهداشتی و ناسالم هستند

معاون مرکز سلامت، محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نتایج بررسی محصولات صنعتی لبنی 10 استان، نشان‌دهنده نبود مطلوبیت این فرآورده‌ها در درجه‌های مختلف است.


به گزارش ایرنا، «سیدرضا غلامی» در نخستین نشست منطقه‌ای تب مالت 12 استان کشور در خرم‌آباد، افزود: این نتایج بر اساس آزمایش‌های علمی و بررسی‌های کارشناسی دانشگاه‌های علوم پزشکی 10 استان کشور، به دست آمده است.
وی با بیان این که این اقدام در ایام نوروز سال جاری انجام شده، اظهار کرد: نتایج این نمونه‌برداری‌ها، بیانگر این است که بسیاری از محصولات لبنی سنتی دارای میزان آلودگی تا 100 درصد و محصولات لبنی صنعتی نیز به طور کامل و 100 درصد غیربهداشتی و ناسالم هستند.
وی ادامه داد: در این زمینه بیش از 47 درصد از بستنی‌های سنتی و 10 درصد از بستنی‌های صنعتی غیربهداشتی و ناسالم تشخیص داده شده‌اند.
معاون مرکز سلامت، محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مجموع محصولات لبنی سنتی آزمایش شده 47/6 درصد و محصولات لبنی صنعتی 33 درصد نامطلوب بوده‌اند.
وی بر دقت‌نظر در کنترل بهداشتی و نظارت مستمر تولید محصولات لبنی با استفاده از تجهیزات و امکانات مناسب بهداشت محیطی و گندزدایی محیط به صورت مستمر تاکید کرد.