هویت سه شهید تازه تفحص شده دزفول شناسایی شد
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دزفول گفت: هویت شهیدان لطیف شهیزاده، عبدالحمید خبری و غلامحسین خروسینژاد از شهدای دفاع مقدس دزفول اخیرا توسط گروه تفحص شناسایی شده است.
محمدحسن جولا دیروز دوشنبه گفت: هویت این شهیدان توسط کمیته جستوجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح شناسایی شده که متعلق به دزفول هستند و در عملیات والفجر مقدماتی مفقود شده بودند.
وی افزود: شهید لطیف شهیزاده متولد سال ۱۳۳۹ در سن ۲۲ سالگی و در ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه به شهادت رسید.
جولا اظهار داشت: شهید غلامحسین خروسینژاد نیز متولد ۱۳۴۵ در سن ۱۶ سالگی در عملیات والفجر مقدماتی در فکه به درجه شهادت نائل آمد.
رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول افزود: شهید عبدالحمید خبری نیز متولد ۱۳۳۹ در تاریخ ۲۲ بهمن سال ۱۳۶۱ در منطقه عملیاتی والفجر مقدماتی به شهادت رسید.
وی ادامه داد: هنوز زمان تشییع و خاکسپاری پیکر این شهیدان مشخص نشده است.