رئيس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی:
واردات روغن پالم باید کاهش یابد
رئیس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: با توجه به تاکید رئيسجمهوری واردات روغن پالم به کشور باید کاهش یابد.
«نیره پیروزبخت» در رشت درباره وجود روغن پالم در فرآورده های لبنی اظهار کرد: در شیر موردی از روغن پالم مشاهده نشده و مطالب مطرح شده مربوط به برخی فرآوردههایی چون خامه، خامهگیاهی و ماست پرچرب است.
وی ادامه داد: تمامی انواع روغنهای پالم دارای مشکل نیستند و از بین 300 فرآورده لبنی فقط هشت فرآورده مجاز است که چربی گیاهی داشته باشد.
پیروزبخت تصریح کرد: باید استفاده مردم از این نوع چربیها را کاهش دهیم و بر همین اساس، واردات روغنهای پالم که در سال گذشته 50 درصد بود، امروز به 29 درصد کاهش یافته است.
رئیس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران اضافه کرد: در برنامه زمانبندی در نظر گرفته شده، می کوشیم تا سال 1395 واردات روغن پالم خوراکی را به 15 درصد کاهش دهیم.
پیروزبخت گفت: تمامی دستگاههای دخیل در کیفیت محصولات باید با هم افزایی و هماهنگی در کنترل فرآیندهای تولید، امنیت غذایی مردم را فراهم کنند.
وی در جلسه شورای استاندارد گیلان در رشت با تاکید بر ضرورت رعایت کیفیت محصولاتی که در اختیار مردم قرار داده میشود، افزود: باید دغدغه نبود کیفیت و غیراستاندارد بودن محصولات را از بین ببریم.
رئيس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: وزارت بهداشت مرحله جدید پایش برنجهای وارداتی را آغاز کرده است.
وی با اشاره به تولید چای و برنج در گیلان و اهمیت کیفیت و استاندارد بودن این دو محصول بیان کرد: سلامت و کیفیت این محصولات نه تنها در حوزه استانی و ملی بلکه در عرصه بینالمللی مهم است.
پیروزبخت برندسازی را در کیفیت محصولات چای و برنج موثر خواند و گفت: تولیدکنندهای که محصول برند تولید میکند، تلاش دارد تا بهترین محصول را جمعآوری کرده و به بازار عرضه کند.
وی تصریح کرد: باید به سمت برندسازی حرکت کنیم و بتوانیم با در نظر گرفتن مزیتهای نسبی این کار را انجام دهیم. پیروزبخت اضافه کرد: اکنون باید در فرآیندهای جدید کیفیت از کاشت، داشت و برداشت عبور کنیم و زنجیره تامین مواد غذایی از ابتدا تا انتها توسط دستگاههای نظارتی پایش شود.