کد خبر: ۲۱۳۲۷۷
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰

فخری: در جام جهانی نشان دادیم پشتوانه تیم سابر قوی است




سرمربی تیم ملی شمشیربازی سابر: شروع خوبی در سال ۲۰۲۱ داشتیم و در جام جهانی مجارستان نشان دادیم که پشتوانه تیم سابر ایران قوی است.
پیمان فخری درباره عملکرد سابریست‌های ایران پس از یک سال دوری از مسابقات، در بخش انفرادی و تیمی جام جهانی مجارستان، بیان کرد: اینکه چهار سابریست ایران در ۳۲ نفر جام جهانی حضور داشتند، اتفاق بزرگی بود و خیلی‌ها در همان مسابقات بابت این مسئله به من تبریک گفتند. من نیز از عملکرد ملی‌پوشان به شدت راضی هستم. به نظرم شروع خیلی خوبی را برای سال ۲۰۲۱ داشتیم.فخری با اشاره به اینکه تیم دوم ایران در بخش تیمی جام جهانی مجارستان به رقابت پرداخت، تصریح کرد: ما با تیم دوم خود به جمع هشت تیم برتر دنیا راه یافتیم و بالاتر از ایتالیا و فرانسه قرار گرفتیم که نشان‌دهنده پشتوانه قوی تیم سابر ایران است. واقعا تیم دوم ما توانست کار بزرگی انجام دهد و در رقابت با تیم اول کره جنوبی ۴۰ بر ۴۵ باخت. همچنین ما در این مسابقات پدیده جدیدی به نام نیما زاهدی را معرفی کردیم.
فخری در مورد تعیین تکلیف سهمیه‌های المپیک گفت: روسیه به عنوان آخرین تیم، سهمیه المپیک را گرفت و هشت تیم برتر المپیک مشخص شدند و رسما اعلام شد تیم‌های روسیه‌، مجارستان، آلمان‌، ایتالیا، ایران، کره جنوبی، مصر و آمریکا به المپیک راه پیدا کرده‌اند.