شهادت دومین مدافع سلامت در ایذه
رئیس بیمارستان شهدای ایذه گفت: پریجان بارسنی از کارکنان بیمارستان شهدای ایذه در راه مبارزه با کرونا، به جمع شهدای سلامت کشور ملحق شد.
امرالله اورکی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرحوم بارسنی بعد از حدود ۲۰ روز مبارزه با کرونا، سرانجام شب دوشنبه تسلیم این ویروس شد.
وی افزود: این بانوی ایثارگر که مدت کوتاهی به موعد بازنشستگیاش باقی مانده بود دومین شهید راه سلامت در شهرستان ایذه محسوب میشود.
به دنبال محدودیتهای اعمال شده و بهبود سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی، شهرهای شادگان، هویزه، خرمشهر و دشت آزادگان روز شنبه از وضعیت قرمز خارج شده و در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.
همچنین سه شهرستان حمیدیه، هفتکل و هندیجان نیز که پیش از این در وضعیت نارنجی قرار داشتند در جدیدترین رنگ بندی در وضعیت زرد قرار گرفتند.