آدمربایی گسترده در سوریه توسط شبهنظامیان کُرد مورد حمایت آمریکا
شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا، که خود را «نیروهای دموکراتیک سوریه » میخوانند، در شرق این کشور، با هدف سربازگیری اجباری، بیش از 200 غیر نظامی را ربودند.
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد، شبه نظامیان کُرد تحت حمایت آمریکا بیش از ۲۰۰ غیر نظامی را طی یورشی گسترده به روستاها و شهرکهای استانهای «رقه» و «حسکه»، ربودند. طبق این گزارش، هدف شبه نظامیان کرد از این اقدام، سربازگیری اجباری و تقویت صفوف خود است. به گزارش فارس، نیروهای دموکراتیک سوریه طی دو روز گذشته، با کمین کردن در نزدیکی مساجد، جوانان را پس از فریضه نماز، ربودند.
به گفته منابع آگاه، این اقدام در چارچوب طرح سربازگیری اجباری در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد صورت گرفته است.
دو روز پیش نیز شبه نظامیان کرد شماری از شهروندان را در منطقه «الیعربه» و شهرک «تل حمیس» استان حسکه و روستای «محمودلی»، واقع در غرب شهر رقه، ربوده بودند.
مرگ 18 غیر نظامی در حماه
انفجار مین ضد زره در مسیر عبور اتومبیلی حامل ۲۲ کارگر کشاورزی در یک منطقه شمال شرق استان حماه، به کشته شدن ۱۸ نفر و جراحت دو تن دیگر انجامید. 9 نفر از قربانیان، عضو یک خانواده بودند.
هفتم اسفند گذشته نیز در روستای «رسم الاحمر» پنج کارگر زن زمینهای کشاورزی بر اثر انفجار مین کاشته شده در مسیر تردد اتومبیل، کشته شده بودند.
به گزارش فارس، کارگران در این روزهای سال، مشغول جمعآوری قارچ «دنبلان»، نوعی قارچ خوراکی گرانقیمت، در دشتهای آن منطقه هستند.
ابتلای بشار اسد و همسرش به کرونا
خبر دیگر اینکه، دفتر ریاستجمهوری سوریه دیروز از ابتلای«بشار اسد» رئیسجمهور سوریه و «اسماء الاسد» همسر وی، به ویروس کرونا خبر داد و اعلام کرد که حال هر دو کاملا خوب است و به کارهای روزمره خود میپردازند. به نوشته خبرگزاری سانا، در اعلامیه دفتر ریاستجمهوری سوریه آمده است که بشار اسد و همسرش پس از مشاهده برخی علائم خفیف مشابه علائم کرونا، اقدام به تست «پی.سی.آر» کردند که به موجب آن، ابتلای هر دو به بیماری کووید-۱۹ ثابت شد.
در این اعلامیه آمده است که هر دو در شرایط با ثبات و خوبی به سر میبرند و در حال انجام کارهای روزمره در شرایط قرنطینه هستند که به مدت دو الی سه هفته به طول خواهد انجامید.