آتش، دوباره به جان کامیونهای افغان در مرز ماهیرود افتاد
مدیر پایانه مرزی ماهیرود گفت: دو مخزن سوخت در مرز ماهیرود و در خاک افغانستان طعمه حریق شدند.
مزیدی، در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در بیرجند، گفت: ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه دیروز دو مخزن سوخت با حجم ۶۰ هزار لیتر در مرز ماهیرود دچار حریق شدند. او افزود: حادثه آتشسوزی در خاک افغانستان رخ داد و محل آتشسوزی سه کیلومتر با نقطه صفر مرزی فاصله داشت.
وی با اشاره به اینکه علت حادثه در دست بررسی است، تصریح کرد: با توجه به زبانه کشیدن آتش در محل حادثه، اقدامات پدافندی جهت جلوگیری از رسیدن آتش به خاک ایران انجام شد.
او بیان کرد: برای امدادرسانی به مصدومان احتمالی آتشسوزی مرز، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس از بیرجند به بیمارستان شهر سربیشه اعزام شد.
مزیدی ادامه داد: سه دستگاه آمبولانس از درح، لانو و ماهیرود برای امدادرسانی به حادثهدیدگان به مرز اعزام شدند تا در صورت نیاز از آنها استفاده شود.
مدیر پایانه مرزی ماهیرود گفت: اورژانس هوایی خراسان جنوبی نیز در حالت آمادهباش قرار گرفت.
پنجم اسفند ماه نیز دو کامیون ایرانی و افغانستانی در مرز ماهیرود دچار حریق و آتشسوزی شدند که با تلاش پرسنل امدادی این حریق مهار شد.