کد خبر: ۲۱۲۲۱۹
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۱

خواندنی از ورزش ایران



*اردوهای تیم ملی والیبال از ۷ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ با حضور بازیکنان داخلی و بدون الکنو شروع خواهد شد. قرار بر این است سرمربیان تیم‌های باشگاهی بازیکنان برگزیده خود را به فدراسیون معرفی کنند تا پس از بررسی از سوی کادر فنی و فدراسیون در صورت توانایی به مرحله نخست اردوهای ملی راه یابند.هر ۱۴ سرمربی حاضر در مسابقات لیگ برتر می‌توانند لیست بازیکنان برگزیده خود را به فدراسیون ارسال کنند. فرصت عالی برای تمام بازیکنان داخلی فراهم شده است تا با اعتماد مربیان خود به اردوهای ملی معرفی شوند و برای پوشیدن پیراهن تیم ملی در لیگ ملت‌ها توانایی‌های خود را اثبات کنند.
*پس از استعفای محسن سلگی از دبیری فدراسیون به دلیل شرکت در انتخابات، افشین داوری سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری طی حکمی حسین رشیدیان را به عنوان سرپرست دبیری این فدراسیون منصوب کرد.
*بر اساس اعلام کمیته فنی و با موافقت رئیس‌فدراسیون، سرمربی تیم‌های ملی تنیس مشخص شدند. بر این اساس، اکبر طاهری که پیش از این هم سابقه هدایت تیم ملی را عهده‌دار بوده است، به عنوان سرمربی تیم ملی تنیس مردان ایران (دیویس کاپ ) انتخاب شد.فرهاد صانع به عنوان سرمربی تیم ملی رده سنی زیر ١٢ سال و فرشید زیدی هم سرمربی تیم ملی زیر ١٤ سال انتخاب شدند. در حالی که انتخابات ریاست فدراسیون خرداد ۹۹ برگزار شد اما فدراسیون در نهایت پس از انتقادات فراوان در اسفند سرمربی تیم ملی را معرفی کرد.
*مهدی حیدری رئیس‌فدراسیون نجات غریق و غواصی در ادامه اقداماتش برای تکمیل کادر مدیریتی این فدراسیون، سرپرست نایب‌رئیسی را معرفی کرد. بر این اساس مرتضی محسنی به عنوان سرپرست نایب‌رئیسی انتخاب و منصوب شد.
*آخرین اردوی آماده ‌سازی جودوکاران نابینا و کم بینا در سال جاری برای شرکت در بازی‌های پارالمپیک توکیو از دیروز در سالن جودوی ورزشگاه آزادی آغاز و تا ۲۵ اسفند ادامه خواهد داشت. پس از پایان این اردو علی خجسته، محمدرضا خیرالله زاده و وحید نوری جهت شرکت در اردوی مشترک و انجام چند دیدار تدارکاتی، ۱۶ فروردین عازم آنتالیا ترکیه می‌شوند.همچنین علی خجسته برای کسب سهمیه و وحید نوری و محمدرضا خیرالله زاده برای ارتقای رنکینگ خود اردیبهشت در مسابقات انتخابی آذربایجان و خرداد در مسابقات بین‌المللی انگلیس شرکت خواهند کرد.