کد خبر: ۲۱۲۲
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۳

انهدام مخفیگاه تروریست‌ها در عملیات کمین ارتش سوریه

نیروهای ارتش سوریه با اجرای عملیات کمین در حومه شهر دوما موفق شدند تا چندین مقر تروریست‌ها را منهدم کنند و تعداد زیادی از آنان را به هلاکت برسانند.

نیروهای ارتش سوریه با اجرای عملیات کمین در حومه شهر دوما موفق شدند تا چندین مقر تروریست‌ها را منهدم کنند و تعداد زیادی از آنان را به هلاکت برسانند.
به گزارش خبرگزاری‌ها، ارتش سوریه در ادامه عملیات گسترده برای پاکسازی مناطق مختلف از حضور تروریست‌ها موفق شد با اجرای عملیات کمین، سه مقر تروریست‌ها در اطراف شهر دوما را شناسایی و آنجا را با خاک یکسان کند. در این عملیات پیروز‌مندانه تعداد زیادی از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند و تعدادی دیگر مجروح شدند.
همچنین تعدادی از تروریست‌ها اقدام به فرار کردند که با انجام عملیات تعقیب و گریز آنان نیز به هلاکت رسیدند.
در همین رابطه منابع خبری سوریه گزارش دادند بیش از 250 تن از شورشیان مسلح در منطقه برزه خود را به ارتش سوریه تسلیم کردند. منابع سوری افزودند، این  امر نقطه آغاز برای رخدادهای آتی  در ظرف چند روز آینده است چرا که افراد مسلح ارتش آزاد با همکاری ارتش سوریه و نیروهای دفاع ملی با جبهه النصره خواهند جنگید.
توافق نیروهای ارتش آزاد با ارتش سوریه در شرایطی صورت می‌گیرد که درگیری‌های شدیدی میان گروه‌های تروریستی در سوریه به وجود آمده است.
در همین رابطه جبهه اسلامی به داعش هشدار داده است که اگر به آنها حمله شود، آنان نیز وارد جنگ علیه داعش خواهند شد.
جبهه اسلامی که بزرگترین اتحاد گروه‌های مخالف مسلح در سوریه محسوب می‌شود با انتشار  بیانیه‌ای تاکید کرده است حملات اعضای داعش به جبهه اسلامی بی‌پاسخ نخواهد ماند و حملات بیشتری علیه اعضای داعش صورت خواهد گرفت.
گفتنی است بر اثر درگیری شدید میان گروه‌های تروریستی طی دو روز گذشته دست‌کم 50 تروریست کشته شدند.
سایر رویدادها
*‌تروریست‌های امارت اسلامی عراق و شام (داعش) برای مقابله با کردهای سوریه مهمات نظامی از عراق وارد کردند.
* عناصر مسلح جبهه اسلامی در سوریه از همه کشورها درخواست کردند برای کمک به تروریست‌ها در سوریه جنگجو اعزام کنند.
* ائتلاف ملی مخالفان خارج سوریه در نشست خود در اسلامبول ترکیه بار دیگر احمد الجربا را به عنوان رئیس خود انتخاب کرد.
* روزنامه‌نگار ترکیه‌ای که توسط عناصر مسلح در سوریه ربوده شده بود آزاد شد.
* وزارت خارجه سوریه اعلام کرد دمشق با هدف مقابله با تروریسم در نشست ژنو 2 شرکت خواهد کرد.