کد خبر: ۲۱۱۶۱۵
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸

دستگیری عامل شهادت مامور انتظامی کرمان در سیستان و بلوچستان


 
 فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: شرور تحت تعقیب و قاچاقچی بزرگ مواد مخدر کشور در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شد.
سرتیپ احمد طاهری‌، ‌افزود: این قاچاقچی بزرگ طی 20 سال فعالیت حرفه‌ای در امر ترانزیت و قاچاق مواد مخدر در شرق کشور، با هدایت و رهبری چندین باند مسلح قاچاق مواد مخدر، درگیری‌های متعددی با مأموران نیروی انتظامی داشته که منجر به مجروحیت تعدادی از جان برکفان این نیرو و همچنین سایر نیروهای مسلح در منطقه شرق و جنوب شرق کشور شده و طی یک درگیری مسلحانه با پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان یک مأمور پلیس را به شهادت رسانده بود.
وی تصریح کرد: این شرور حرفه‌ای که سابقه پنج فقره آدم‌ربایی را به دلیل اختلافات مالی ناشی از معاملات مواد مخدر در پرونده خود دارد طی چند سال اخیر، با پیوستن به گروهک‌های تروریستی و معاند اقدام به فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی برای پیشبرد اهداف پلید و خرابکارانه این گروهک‌ها در جنوب شرق کشور می‌کرد.
وی در ادامه گفت: تیم‌های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان پس از چندین شبانه‌روز تلاش و رصد اطلاعاتی موفق به رد‌زنی این شرور در مخفیگاهش در یکی از مناطق استان شدند.
وی بیان داشت: در نهایت خودروی متهم طی یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه در محور «زاهدان– خاش» توقیف و این شرور به همراه پسر 20 ساله‌اش که او را در بسیاری از فعالیت‌های مجرمانه، یاری می‌کرد پس از چندین سال فرار و اختفاء در ارتفاعات استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان و حتی خارج از کشور، دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.