کد خبر: ۲۱۱۵۷۴
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰

تحویل سه هزار و ۱۱۳ مسکن به مددجویان لرستان



سه هزار و ۱۱۳ واحد مسکن مددجویی در لرستان تحویل داده شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان اظهار داشت: ۲۰۰ واحد از این تعداد مربوط به مسکن مددجویان این نهاد در شهرهای مختلف می‌باشد. جاسم محمدی فارسانی افزود: همچنین ۳۷۷ طرح از این تعداد، مسکن سیل‌زدگان پلدختر است که برای اجرای آن ۶ میلیارد و ۱۹۲ میلیون تومان با همکاری تسهیلات بنیادمسکن، سپاه، بسیج و خیران هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: ۲ هزار و ۴۰ واحد نیز مربوط به مسکن سیل‌زدگان سایر نقاط استان است با استفاده از اعتبارات تسهیلات بانکی و بلاعوض بنیاد مسکن و کمک خیرین احداث و تحویل داده شد.
محمدی فارسانی افزود: ۳۹۰ واحدمسکن مددجویی استان نیز طی تفاهمنامه‌ای با سپاه پاسداران احداث شده که برای تکمیل این واحدها کمیته امداد ۲۰ میلیارد تومان همکاری کرده است.
وی یادآورشد: همچنین ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکن سیل‌زده مددجویان با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان توسط خیران بازسازی و برای این مهم، ۱۳۴ میلیارد تومان تسهیلات بنیاد مسکن و ۱۱۶ میلیارد تومان آورده مددجویان هزینه شد.
وی کل اعتبارات مسکن مددجویی در استان لرستان را ۳۲۷ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این مبلغ با مساعدت چهار میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات صندوق کمیته امداد، ۱۴۴ میلیارد تومان تسهیلات بنیاد مسکن، ۱۳۶ میلیارد تومان آورده مددجویان و ۴۲ میلیارد تومان با مساعدت خیران افزایش یافته است.