کد خبر: ۲۱۱۴۶۵
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۴
در اولین مصاحبه خود پس از شکست در انتخابات

ترامپ: بایدن عقلش را از دست داده سال 2024 احتمالاً برمی‌گردم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در اولین مصاحبه خود از زمان ترک واشنگتن دی سی، اعلام کرد که اظهارات «جو بایدن» درباره واکسن کرونا، نشان می‌دهد که او یا دروغ می‌گوید و یا عقلش را از دست داده است. «دونالد ترامپ» این را هم گفت که احتمالا در انتخابات سال 2024 کاندیدا می‌شود.



ترامپ مدت‌ها بعد از شکست در انتخابات ریاست جمهوری، آفتابی شده است؛ او در اولین مصاحبه خود هم مثل قبل، با حمله شدید به بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، وی را به زوال عقل متهم کرد. ترامپ در گفت‌وگو با شبکه «نیوزمکس»، ضمن مطرح کردن این ادعا که هواداران بی‌شماری دارد، از احتمال مشارکت در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا خبر داد.
رئیس‌جمهور سابق آمریکا در این گفت‌وگو، با تمسخر اظهارات روز سه‌شنبه بایدن، تأکید کرد که او یا دروغ‌ می‌گوید یا اینکه عقلش را از دست داده است.بایدن روز سه‌شنبه طی گفت‌وگویی تصریح کرده بود، زمانی که ریاست‌جمهوری آمریکا را به عهده گرفت، هیچ واکسن کرونایی موجود و در دسترس نبوده است.
ترامپ ۷۴ ساله به شدت، این اظهارات را مورد انتقاد قرار‌داد و گفت: «ما میلیون‌ها دوز واکسن تزریق می‌کردیم، میلیون‌ها دوز! بنابراین، احتمالاً او یا حقیقت را نمی‌گوید و یا عقلش را از دست داده است؛ یکی از این دو».
رئیس‌جمهور سابق آمریکا در بخشی از مصاحبه خود، ضمن آنکه شبکه اجتماعی توئیتر را بدون حضور خود، «کسل‌کننده» توصیف کرد، گفت که قصد بازگشت به این شبکه اجتماعی
را ندارد.
ترامپ همچنین، با انتقاد از سیاست‌های دولت بایدن در قبال ایران گفت که دموکرات‌ها رویکردی منفعلانه در برابر ایران اتخاذ کرده‌اند و آنها (دموکرات‌ها) آمریکا را آخرین اولویت خود قرار‌داده‌اند و می‌خواهند همه چیز را در برابر ایران و چین رها کنند.
ترامپ نگران است
یک روزنامه انگلیسی نیز به نقل از فردی مطلع نوشت، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نگران است تا پایان عمرش درگیر پرونده‌های قضایی مختلف باشد. به نوشته روزنامه «دیلی بیست»، اتهامات زیادی ممکن است طی روزها و ماه‌های آینده‌گریبان ترامپ را بگیرند، که از جمله آنها می‌توان به آغاز تحقیقات کیفری در ایالت جورجیا، تحقیق درباره تخلفات امپراتوری مالی ترامپ در نیویورک و فرار مالیاتی،  شکایات زنانی که می‌گویند ترامپ به آنها تعرض کرده و اتهامات قابل پیگرد شخص رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نزدیکانش علیه افراد حقوقی و حقیقی اشاره کرد.
دیلی بیست به نقل از یک فرد مطلع نوشت، ترامپ اخیراً درخصوص پرونده‌های شکایت، ابراز نگرانی کرده و گفته، نگران این است که دشمنان «باقی عمرم، از من شکایت کنند».