کد خبر: ۲۱۱۳۹۹
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۲

خواندنی از ورزش ایران



*پنجمین مرحله از اردوی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان برای حضور در رقابت‌های گزینشی المپیک و قهرمانی آسیا در قزاقستان، روزهای ۳ تا ۱۳ اسفند در محل خانه کشتی شهید ابراهیم‌هادی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.
*فینال لیگ برتر وزنه برداری سال ۹۹ به مدت چهار روز در اهواز برگزار شد. در این دوره رقابت برای کسب عنوان قهرمانی بین تیم‌های گهر زمین سیرجان، ملی حفاری و فولاد خوزستان بود که در تیم گهر زمین سیرجان توانست عنوان نخست را به دست آورد.سرمربیگری این تیم‌ بر عهده بهداد سلیمی بود و او در دومین تجربه مربیگری خود در لیگ برتر وزنه برداری برای دومین سال پیاپی عنوان قهرمانی را به دست آورد. پارسال نیز او با تیم بازار بزرگ ایران قهرمان شده بود.در لیگ برتر وزنه برداری تیم‌های ملی حفاری و فولاد خوزستان به ترتیب دوم و سوم شدند.
*پس از جدایی مجتبی حسینی از تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان، این باشگاه با گزینه‌های مختلفی وارد مذاکره شد و در نهایت با حمید درخشان برای یک نیم‌فصل به توافق رسید تا وی رسما سرمربی این تیم لقب گیرد.
* مسابقات هندبال قهرمانی جوانان آسیا قرار است از اواخر اسفند به میزبانی بحرین آغاز شود. این مسابقات پیش از این قرار بود در ایران برگزار شود که به گفته مسئولان فدراسیون هندبال به دلیل شیوع کرونا میزبانی به بحرین داده شد.کنفدراسیون هندبال آسیا امروز اسامی تیم‌های حاضر در این مسابقات را اعلام کرد. بر این اساس کره، بحرین، عربستان، ایران، عراق، قطر، عمان، هند، ازبکستان و کویت تیم‌های حاضر در این مسابقات هستند. قرار است مراسم قرعه‌کشی این مسابقات ۲۵ فوریه یعنی ۷ اسفند انجام شود.