kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۰۷۶۱
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۶

کشف دو گونه جدید دیگر کرونا در انگلیس




سرویس خارجی-
در حالی که در اروپا و آمریکا به دلیل انتشار «ویروس انگلیسی» آمار مبتلایان و فوتی‌ها به شدت بالا رفته، مقامات بهداشتی انگلیس از کشف دو گونه جدید دیگر کرونا در این کشور خبر می‌دهند.
داده‌های وبگاه «ورلد امترز» نشان می‌دهد تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا عصر دیروز از 107 میلیون و 481 هزار مبتلا فراتر رفته و شمار فوتی‌ها نیز به بیش از 2 میلیون و 353 هزار نفر رسیده است. بر اساس گزارش‌ها در اروپا و آمریکا در حالی که کرونای انگلیسی به شدت آمار فوتی‌ها و مبتلایان را بالا برده در انگلیس کارشناسان بهداشت این کشور از شناسایی دو گونه جدید ویروس کرونا در این کشور خبر داده‌اند. ظاهرا این دو نوع، تشابهاتی با نوع آفریقایی و برزیلی دارد و مقامات انگلیسی یکی از این دو نوع جدید ویروس کووید-۱۹ را «نگران‌کننده» دانسته‌اند. مقامات بهداشت انگلیس می‌گویند نوع نگران‌کننده ویروس کرونا را اولین بار در «بریستول» انگلیس شناسایی کردند. تغییرات مشاهده شده در پروتئین این نوع در گونه آفریقایی و برزیلی نیز مشاهده شده و نگرانی‌های جهانی را به دنبال داشته است. تاکنون مقامات بهداشت عمومی انگلیس از شناسایی ۷۶ فرد مبتلا به این نوع جدید ویروس خبر داده و اعلام کرده‌اند احتمالا واکسن کرونا بر این نوع اثرگذار باشد. نوع دوم از این ویروس نیز در «لیورپول» انگلیس شناسایی شده و کارشناسان همچنان در حال بررسی آن هستند. طی هفته جاری یک ویروس‌شناس انگلیسی هشدار داده بود که، انگلیس در حال تبدیل شدن به قطب ویروس‌های جهش یافته جدید کروناست.
ووهان چین
خبر دیگر کرونایی اینکه تیم سازمان جهانی بهداشت که برای بررسی منشا همه‌گیری کرونا در ووهان به سر می‌برد، اعلام کرد بسیار بعید است که «کووید-19» از آزمایشگاهی در این شهر به بیرون راه یافته باشد. به گزارش «یورو نیوز»، تیم کارشناسان اعزامی سازمان جهانی بهداشت که برای تحقیق درباره منشاء کرونا در ووهان چین، شهری که به عنوان کانون اولیه شیوع این بیماری در جهان شناخته می‌شود، به سر می‌برد، در یک کنفرانس اعلام کرد هیچ شواهدی مرتبط با این همه‌گیری در این شهر پیش از سال ۲۰۱۹ نیافتند. «پیتر بن امبارک» از اعضای این تیم در بروزرسانی یافته‌های آن پیش از ترک ووهان، گفته تصویری که آنها از وضعیت پیش از این تحقیقات داشتند، تغییر چندانی نکرده است. اما وی این فرضیه را که دولت سابق آمریکا آن را مطرح می‌کرد مبنی بر اینکه شیوع کرونا از آزمایشگاه موسسه ویروس‌شناسی ووهان آغاز شده است، «بسیار بعید» دانست. وی افزود این فرضیه‌ای نیست که در کار آینده تیم او برای یافتن منشاء ویروس مورد بررسی قرار بگیرد. وی که در کنار یک هیئت علمی چین سخن می‌گفت، اظهار داشت تیم سازمان جهانی بهداشت به تحقیق برای یافتن مواردی در سال ۲۰۱۹ پرداخت اما به شواهدی از همه‌گیری‌های بزرگ که بتوان آنها را با موارد کووید-۱۹ پیش از دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان یا جاهای دیگر ارتباط داد، نرسید. «لیانگ وانیان» رئیس‌هیئت علمی چین هم گفت انتقال از حیوان به انسان محتمل است اما حیوان مورد نظر هنوز مشخص نشده است.