kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۰۶۶۲
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲
معاون وزیر جهاد کشاورزی:

درج قیمت ۱۱۰۰تومانی روی هر تخم‌مرغ الزامی شد

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با‌اشاره به اجرای طرح اجباری‌شدن درج قیمت تخم‌مرغ روی بسته‌بندی و هر عدد از این محصول گفت: بر این اساس قیمت هر عدد تخم مرغ ۱۱۰۰ تومان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرتضی رضایی وزارت صمت را مسئول کنترل قیمت تخم‌مرغ در بازار دانست و تصریح کرد: ما در طرح عمده‌فروشی این محصول را مورد پایش قرار دادیم. بر این اساس قیمت هر شانه تخم‌مرغ 31 تا 33 هزار تومان و هر دانه آن حدود 1100 تومان خواهد بود. ضمن اینکه تمام نیاز مرغداران به نهاده‌های دامی تأمین شده است و مشکلی از این بابت نداریم.
وی با بیان اینکه طرح درج قیمت تخم‌مرغ روی بسته‌بندی و هر عدد تخم‌مرغ آغاز شده است، افزود: در صورتی که قیمت‌های یادشده تخم‌مرغ در بازار رعایت نشود دستگاه‌های نظارتی مکلف به برخورد هستند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ارتباط با تولید کره گفت: در حالی که در سال قبل 50 هزار تن کره به کشور وارد می‌شد این رقم در سال جاری به هفت هزار تن کاهش یافته است و با ضریب خودکفایی 85درصدی در آستانه خودکفایی هستیم.
رضایی با‌اشاره به کاهش واردات گوشت قرمز، خبر داد: 160 تا 170 هزار تن گوشت قرمز در سال گذشته به کشور وارد می‌شد که این رقم امسال به 40 هزار تن کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه واردات جو در سال جاری 50 درصد کاهش یافته است گفت: شاهد کاهش واردات این محصول هستیم اما باید توجه داشت که تا دو ماه آینده مراتع کشور قابلیت چرا پیدا می‌کند و تا آن مدت نیاز تولیدکنندگان را مدیریت خواهیم کرد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ارتباط با درخواست مرغداران برای افزایش قیمت این محصول تصریح کرد: پیشنهاد افزایش قیمت گوشت مرغ به سازمان حمایت رفته است اما باید توجه داشت که در صورت تصویب این طرح، افزایش قیمت این محصول زیاد نخواهد بود.
رضایی با دفاع از عملکرد سامانه بازارگاه، گفت: بر این اساس توانستیم گرفتن مبلغ پشت بارنامه و پول اضافه گرفتن از مرغداران را حذف کنیم و دیگر چنین امکانی برای سودجویان فراهم نیست و ما حاضریم این موضوع را راستی‌آزمایی کنیم.
وی آزاد شدن صادرات شیرخشک را الزامی دانست و افزود: در صورتی که صادرات شیرخشک آزاد نشود امکان حفظ خودکفایی در تولید این محصول فراهم نخواهد بود زیرا بعد از تولید کره پودری به دست می‌آید که باید مازاد آن را صادر کنیم و بازار کشش لازم برای جذب آن را ندارد.