کد خبر: ۲۰۹۹۱۲
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۷

دستگیری 5 مدیر اداری، عضو شورا و دهیاری در آمل




ساری- خبرنگار کیهان:
فرماندار آمل گفت‌: دو نفر از مدیران سابق و فعلی دستگاه‌های اجرایی، دو عضو شورا و دهیار یکی از روستا‌های شهرستان آمل دستگیر شدند.
علیرضا شریعت‌، افزود‌: ‌دو مدیردستگاه‌های اجرایی که یکی از آن‌ها چندی قبل از سمتش در شهرستان آمل برکنار شده بود به همراه مدیر یکی از اداره‌های شهرستان توسط پلیس امنیت شناسایی و دستگیر شدند. وی اتهام‌های مالی را یکی از دلایل اصلی دستگیری دو مدیر مهم دستگاه‌های اجرایی شهرستان آمل برشمرد و اضافه کرد‌: هنوز حکم قطعی این مدیران صادر نشده و بررسی‌های بیشتر بر روی پرونده آن‌ها ادامه دارد و درحال حاضر نیز با قرار وثیقه آزاد هستند.
وی ادامه داد‌: دو عضو شورا و دهیار یکی از روستا‌های شهرستان آمل نیز درپی گزارش‌های اعلام شده بازدشت شدند، و موضوع دقیق اتهام آن در دست بررسی است. شریعت آشنا نبودن برخی اعضای شورا و دهیاران در روستا‌ها به قوانین اداری وحوزه‌های مرتبط کاری را از مهمترین دلایل بروز تشکیل پرونده‌های حقوقی و کیفری برای آنان دانست.