کد خبر: ۲۰۹۶۹۸
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۹

دومین اسکله فلزی در جزیره هنگام نصب شد



مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: دومین اسکله فلزی در حوضچه جزیره هنگام با هدف تفکیک مسیر ورودی و خروجی و جلوگیری از مدت زمان انتظار شناور و مسافر به‌ویژه در روزهای اوج حضور گردشگر و مسافر ساخته و در محل نصب شد.
علی‌رضا محمدی کرجی‌ران اعلام کرد: با بهره‌برداری از این اسکله علاوه‌بر تفکیک مسیر ورود و خروج گردشگر و ارتقاء سطح ایمنی، مدت زمان انتظار به ویژه در روزهای اوج سفرکاهش می‌یابد.
وی، با بیان اینکه به منظور ارتقاء سطح ایمنی مسافران و گردشگران، سال گذشته یک فروند اسکله در حوضچه این جزیره نصب شد، ادامه داد: این اسکله از جنس بدنه فولاد دریایی به طول۲۰، عرض ۵ و آبخور سه متر با اعتبار پانزده و نیم میلیارد ریال، به دست متخصصان داخلی ساخته و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: جزیره هنگام به دلیل وجود زیبایی‌های چشم‌نواز نظیر دسته‌های دلفین که در آب‌های نزدیک جزیره زندگی می‌کنند، سواحل زیبا (ساحل نقرهای) و بازارچه عرضه صنایع دستی و غذاهای دریایی همه ساله پذیرای گردشگران متعدد از اقصی نقاط کشور ودنیا است.