کد خبر: ۲۰۹۶۹۷
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۹

فرماندار خرمشهر از اجرا نشدن پروتکل‌های بهداشتی در ادارات انتقاد کرد



معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر با تاکید بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در این شهرستان گفت: پروتکل‌های بهداشتی در رابطه با کرونا در خیلی از جاهای خرمشهر به ویژه دستگاه‌های دولتی اجرا
نمی‌شود.
محمد حیدری بیان کرد: کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند و در غیر این صورت تعطیل خواهند شد.
وی افزود: بازرس فرمانداری به منظور بررسی وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی همه روزه از اداره‌های دولتی بازدید کرده و گزارش‌ لازم را به فرمانداری ارائه خواهد کرد تا در پرونده ارزشیابی دستگاه‌های دولتی لحاظ شود.
فرماندار خرمشهر بر ممنوع بودن تجمع در آیین عزاداری و عروسی تاکید کرد و گفت: همچنان برای برپایی آیین عزا و عروسی سختگیرانه عمل خواهد شد.
برای جلوگیری از تجمع در دفن اجساد مجوز فرمانداری صادر و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دفن خواهند شد.
حیدری ادامه داد: تالارهای عروسی نیز با ۵۰ درصد ظرفیت اجازه فعالیت خواهند داشت و فعالیت آنها باید با مجوز و رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد.
وی در ادامه به ضدعفونی و گندزدایی از سوی شهرداری‌های خرمشهر و مینوشهر تاکید کرد و گفت: متاسفانه شهرداری‌های این ۲ شهر گندزدایی و ضدعفونی سطح شهر را تعطیل کردند در حالی که در شهرستان‌های دیگر این کار ادامه دارد.