ناظر گمرکهای بوشهر اعلام کرد
وجود ۵۸۰ کانتینر کالای متروکه در گمرکهای بوشهر
ناظر گمرکهای استان بوشهر گفت: ۵۸۰ کانتینر محتوی کالاهای متروکه در این استان وجود دارد که پیگیری لازم از طریق معاون فنی گمرک ایران برای تعیین تکلیف آنها انجام شده است.
بهروز قرهبیگی، افزود: در این ارتباط شماری از این کانتینرهای حاوی کالای متروکه غیرقابلترخیص است که مقرر شده در هیئت دولت برای آنها تصمیمگیری شود.
وی بیان کرد: در ابتدای شهریورماه سال جاری بیش از یکهزار کانتینر کالای متروکه در گمرکهای استان بوشهر وجود داشت که بیشتر به دلیل مشکلات ناشی از کد منشأ ارز، ثبت سفارش، تملیک و مواردی از این دست ترخیص آنها محقق نشده بود.
قرهبیگی ادامه داد: با مصوبهای که ۱۸ آبان ماه بخشنامه آن از طریق گمرک ایران به فعالان اقتصادی ابلاغ شد ۶۰۰ کانتینر به وزن ۱۳ هزار تن از گمرکهای استان بوشهر ترخیص شد.
وی اظهار داشت: مابقی کالاهای موجود در گمرکهای استان بوشهر امکان ترخیص آنها در اختیار مدیریت استان نیست و دلیل آن نیز تغییر گروه کالایی و ممنوعیت ترخیص است که باید در سطح کلان برای آنها تصمیمگیری لازم لحاظ شود.
ناظر گمرکهای استان بوشهر بیان کرد: در برخی موارد نیز به دلیل مسائلی که صاحبان کالا دارند آنها را به گمرک اظهار نکردند که باید ساز و کاری فراهم شود تا سازمان اموال تملیکی برای کالاهایی که قابلیت ترخیص ندارند، تصمیمگیری کند.