kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۵۱۷۶
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰

اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی در ۱۰هزار و ۲۳۰ روستا

رئیس‌ سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه امسال ۱۰هزار و ۲۳۰ پروژه در قالب طرح جامع محرومیت‌زدایی مورد موافقت قرار گرفت، گفت: ۴۲هزار پروژه جهادی ثبت سامانه اطلس جهادی شد.



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرتیپ محمد زهرایی، اظهار داشت: طرح جامع محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی به‌صورت هدفمند در بستر کار به‌مدت سه سال تعریف شده و قرار شده است تا پایان سال در ده‌هزار و 233 روستا سازمان بسیج سازندگی و خیّران ورود کنند که منشأ کار در دهستان‌های نقطه هدف است و طرح پهنه‌بندی دهستان‌ها بر اساس ضریب محرومیت است.
وی ادامه داد: این طرح در یک‌هزار و 87 نقطه آسیب‌پذیر در شهرها برنامه‌ریزی شده و کار ما تخصصی و مردمی است که در قالب‌هایی همچون فرهنگی و آبرسانی است که در این راستا 12 تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی امضا شده است.
 رئیس ‌سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: با هر دستگاهی به‌صورت تخصصی برنامه عملیاتی بستیم و در اولین مدل اجرای کار دوهزار و 877 پروژه در هفته بسیج افتتاح شد که تنها 400 پروژه در حوزه آب بود. در این طرح جامع محرومیت‌زدایی که از 10هزار و 230 پروژه تاکنون حدود هشت‌هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا شده است و باقیمانده آن نیز تا پایان سال اجرا می‌شود و برای سال آینده تا این لحظه 12هزار طرح قرارداد بستیم.
 رئیس ‌سازمان بسیج سازندگی کشور اضافه کرد: طرح‌های عارضه‌یابی، رفع موانع تولید و طرح استاد شاگردی از دیگر طرح‌های تخصصی است که در بسیج سازندگی دنبال می‌شود.
وی افزود: در پیک سوم کرونا که رهبری فرمان دادند تفاهم‌نامه با وزارت بهداشت منعقد شد. در طرح سردار سلیمانی کمیته جهادگران، کمک به نیازمندان دنبال می‌شود.
 رئیس ‌سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی یکی از برنامه‌های بسیج سازندگی است که به‌عنوان یک دستگاه اجرایی کمک به دولت و نهادهای انقلابی در اجرای پروژه‌های کوچک و زودبازده و محرومیت‌زدایی با اولویت مناطق روستایی و مناطق حاشیه شهر است.
زهرایی اظهار داشت: نزدیک به 435 قطب صنایع تبدیلی در کشور وجود دارد که بسیج سازندگی به‌دنبال تکمیل زنجیره ارزش در این قطب‌ها است و در زمان حاضر 42 هزار گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی ثبت شده که از این تعداد 12هزار گروه تازه‌تأسیس است.