شناسایی ۱۱۲۰۳ مورد ابتلای جدید
452 بیمار کرونایی دیگر جان باختند
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی 11 هزار و ۲۰۳ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد.
به گزارش وبدا، سیماسادات لاری دیروز گفت: از 23 تا ۲۴ آبان ماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۲۰۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۵۰۹ نفر از آنها بستری شدند.
لاری با بیان اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۴۹ هزار و ۵۲۵ نفر رسید، ادامه داد: متاسفانه در طول این مدت، ۴۵۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۴۱ هزار و ۳۴ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۵۵۲ هزار و ۷۴۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند ضمن اینکه پنج هزار و ۶۴۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تا کنون پنج میلیون و ۴۶۴ هزار و ۱۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهارداشت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
در ۲ هفته آینده فوتیهای کرونا ۲ برابر میشود
معاون کل وزیر بهداشت درباره افزایش آمار جانباختگان و مبتلایان کرونا در هفتههای آتی هشدار داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شبکه خبر، ایرج حریرچی گفت: متأسفانه در ۱۰ روز اخیر شاهد ثبت مرگ بیش از ۴۰۰ نفر از هموطنان در روز هستیم.
حریرچی افزود: با توجه به نحوه و میزان کم رعایت مقررات بهداشتی در ایام پیش رو، باید منتظر روند ابتلا، بستری و فوتیهای صعودی باشیم و پیشبینی میشود آمار مرگ و میر و تعداد بستریها در کشورمان در دو هفته آینده به دو برابر آمار فعلی برسد. وی ادامه داد: هیچ راه معجزهآسایی برای مقابله با کرونا وجود ندارد، فقط بستهای از رعایت موارد بهداشت فردی مانند شستشوی مدام دستها، استفاده از ماسک و کاهش ترددها میتواند آمار مبتلایان را تا حدودی کاهش دهد و مؤثر واقع
شود.
معاون کل وزیر بهداشت اظهارداشت: با وجود کشف واکسن کرونا در آمریکا، احتمالاً کرونا چند سالی مهمان ما خواهد بود پس نباید فقط به واکسن امیدوار باشیم.
دورهمیهای خانوادگی
عامل ۳۰ الی ۵۰ درصد ابتلای جدید به کرونا
به گفته حریرچی، دورهمیهای خانوادگی عامل ۳۰ الی ۵۰ درصد ابتلای جدید به کرونا در کشور است.