تعطیلی ۲ ماهه جلسه سران قوا توسط روحانی
جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا به دلیل غیبت رئیسجمهور نزدیک ۲ ماه است که برگزار نمیشود.
آخرین جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مربوط به مخالفت روسای قوای تقنینی و قضائی با تشکیل بورس نفت بود که از آن روز تاکنون جلسه اقتصادی سران قوا تعطیل شده است.
فارس نوشت، پیگیریهای خبرنگار ما از نمایندگان مجلس حکایت از این دارد که بعد از تعطیلی جلسات شورای هماهنگی، مجلس طرح جایگزینی را در سطح وزرا برای پیگیری مسائل کشور دنبال کرده است.
در همین راستا قالیباف به عنوان رئیسمجلس، جلساتی با وزرا و مدیران ارشد دولتی برگزار کرده و به نوعی امر ضروری تعامل قوا را در سطح ارتباط با وزرا و ارائه توضیح و گزارش از آنها درخصوص مسائل مختلف پیگیری میکند.
پیگیری وضعیت بازار ارز و جلسات مستمر ۱۰ روزه با هدف کاهش قیمت دلار و تثبیت بورس و جلوگیری از قیمتگذاری دستوری فولاد در همین راستا تلقی میشود.
همچنین برگزاری نشستهای رئیسمجلس و نمایندگان با رئیسکل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، وزیر نفت و وزیر جهاد کشاورزی برای پیگیری مسئله اقتصاد و معیشت، سیاستهای پولی، مالی و تجاری، نحوه حمایت از واردات کالاهای اساسی با ارز ترجیحی و حمایت از تولید از جمله اقدامات اخیر و تعاملی دولت و مجلس محسوب میشود.
محسن رضایی: سران سه قوه
باید جلسات مشترک را جدی بگیرند
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر استفاده از ظرفیت جلسات سران قوا برای رفع مشکلات کشور، گفت: رهبر انقلاب، برای اداره کشور در شرایط کنونی یک امکان خوبی را فراهم کرده به سران سه قوه اجازه دادند که در جلسات مشترک با اختیار کامل، برای عبور از شرایط جاری کشور تصمیم بگیرند.
وی با بیان اینکه «متأسفانه سران قوا از فرصتی که رهبر انقلاب فراهم کردهاند، استفاده نمیکنند»، افزود: اگر سران قوا، جلسات مشترکشان را جدی بگیرند و دبیرخانهشان را تقویت کنند و از دیدگاه اقتصاددانان استفاده کنند خیلی زود بر اداره کشور مسلط میشوند و بازار سرمایه و بورس نجات پیدا میکند.
رضایی که با صداوسیما گفتوگو میکرد، تصریح کرد: سران قوا باید حداقل هفت اقتصاددان را در دبیرخانه مستقر کنند؛ چون سران سه قوه تخصص لازم را در حوزه اقتصاد ندارند و اگر دارند اختلاف نظر دارند؛ سران سه قوه باید جلسات مشترک را جدی بگیرند و این جلسات را بیشتر برگزار کنند.