kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۰۸۴۴
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۵

20 درصد مرگ و میرها در آمریکا بر اثر ابتلا به کروناست

همزمان با افزایش فوتی‌های کرونا به بیش از 220 هزار نفر در آمریکا نتایج تحقیقات پزشکی نیز در این کشور نشان می‌دهد، میزان مرگ و میرها در آمریکا ۲۰ درصد به خاطر این ویروس افزایش یافته است.


سرویس خارجی-


بر اساس آخرین گزارش «وبگاه ورلد امتر» تا عصر دیروز بیش از 38 میلیون و 100 هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا و متاسفانه بیش از یک میلیون و 86 هزار نفر نیز فوت کرده‌اند. بر اساس داده‌های این وبگاه، آمریکا همچنان با بیش از 8 میلیون مبتلا و 220 هزار نفر فوتی در ردیف نخست بیشترین ابتلا و فوتی در جهان قرار دارد.
حالا خبر رسیده، چیزی بیش از 20 درصد کل
مرگ و میرهایی که در آمریکا رخ می‌دهد، به دلیل ابتلا به این ویروس منحوس است. نتیجه تحقیق جدیدی که دوشنبه منتشر شده نشان می‌دهد شمار مرگ و میرها در آمریکا بین ماه مارس تا اوت(اسفند98 تا مرداد 99 )
۲۰ درصد افزایش پیدا کرده و تقریباً دو سوم افزایش موارد مرگ و میر به دلیل کرونا بوده است. به نوشته وبگاه «دیلی بیست» و بر اساس گزارش مجله «انجمن پزشکی آمریکا» دست‌کم یک میلیون و ۳۰۰ هزار مورد مرگ در آمریکا در بازه زمانی بین یکم مارس تا یکم اوت (11 اسفند 98 تا 11 مرداد 99) رخ داده است. این رقم تقریباً افزایش ۲۲۵هزار و 530 نفری را نشان می‌دهد. دو سوم این موارد مرگ و میر (یعنی ۱۵۰ هزار و 541 مورد)نیز احتمالاً به دلیل کرونا اتفاق افتاده‌اند. بر اساس این گزارش، مرگ و میر به ویژه در ۱۰ ایالت از جمله نیویورک، نیوجرسی، آریزونا، می‌سی سی پی و میشیگان که شاهد موج ویرانگر کرونا بوده‌اند، «بسیار زیاد» بوده است. در این بین افزایش مرگ و میر کلی در هر ایالت متفاوت بود و نیویورک با افزایش ۶۵ درصدی، بیشترین افزایش را تجربه کرد.
مصونیت ترامپ موقتی است!
خبر دیگر کرونایی از آمریکا اینکه هنوز حواشی مربوط به ابتلای ترامپ به کرونا تمام نشده است. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پزشکان هفته گذشته بعد از آنکه تست کووید-۱۹ دونالد ترامپ منفی شد او را از بیمارستان مرخص کردند. رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید، فکر نمی‌کند که دیگر ناقل باشد. اما «آنتونی فائوچی»، رئیس‌موسسه ملی بیماری‌های واگیردار و آلرژی آمریکا دوشنبه به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: «اگر منظور او این است که چون مبتلا شده و بهبود یافته، دیگر مبتلا نخواهد شد، این درست است اما برای مدت زمان محدودی. آنچه ما نمی‌دانیم این است که آن دوره مصونیت چه مقدار طول می‌کشد». فائوچی ادامه داد، او هنوز هم باید از ماسک استفاده کند و چند برابر مراقب باشد چون خطر ابتلای دوباره وجود دارد... مواردی از ابتلای دوباره بیماران به کرونا دیده شده است. بنابراین شما نمی‌توانید از واژه مصونیت با قاطعیت استفاده کنید و باید احتیاط کنید».
نارضایتی در انگلیس
در انگلیس نیز در حالی که «بوریس جانسون» نخست‌وزیر از برنامه‌‌ای  برای مهار کرونا خبر داده، تازه‌ترین نظرسنجی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد شهروندان انگلیسی اعتقادی به برنامه‌های دولت وی برای مهار کرونا ندارند. بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی که در انگلیس انجام و نتایج آن دوشنبه شب به وقت تهران منتشر شد ۶۴ درصد بر این باورند که دولت انگلیس برنامه مدونی برای مواجهه با همه گیری کرونا ندارد. به گزارش فارس در این بین، ۳۷ تا ۴۵ درصد هواداران حزب محافظه‌کار انگلیس نیز بر این باورند که دولت بوریس جانسون برنامه‌‌ای برای مقابله با همه گیری کرونا ندارد. در این نظرسنجی تنها ۲۰ درصد معتقد بودند که دولت جانسون راهکارهای مشخصی در این
زمینه دارد.
به نوشته وبگاه «ولز آنلاین» نخست‌وزیر انگلیس روز دوشنبه طرح جدیدی را برای مبارزه با ویروس کرونا ارائه کرد. این طرح وضعیت شیوع کرونا در بخش‌های مختلف انگلیس را در سطح معمولی تا هشدار
طبقه بندی کرده است. نخست‌وزیر انگلیس در نشست خبری در این زمینه نیز گفت هیچ مکان عمومی بسته نخواهد شد و سطح جدید هشدار کووید- 19 در حال معرفی است. «مارک وول‌هاوس» مشاور ارشد دولت جانسون نیز روز یکشنبه نسبت به آغاز احتمالی موج سوم کرونا در انگلیس هشدار داد. وزیر مسکن انگلیس نیز از احتمال وضع محدودیت‌های بیشتر برای مقابله با موج دوم شیوع ویروس کرونا خبر داده است. در فرانسه نیز وزیر دولت این کشور احتمال اعمال مقررات منع رفت و آمد در شهرهایی مثل پاریس به خاطر شیوع ویروس کرونا را رد نکرده است. مارلین شیاپا در پاسخ به سؤالی درباره احتمال اعمال مقررات منع رفت و آمد، گفته: «همه گزینه‌ها بررسی می‌شود. هیچ چیزی را نمی‌توان مستثنی کرد».
ایمنی گله‌ای!
«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اما با تاکید بر اینکه استراتژی ایمنی جمعی با هنجارهای اخلاقی مطابقت ندارد، گفته هرگز در طول تاریخ پزشکی از این استراتژی در برابر بیماری استفاده نشده است. به گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، آدهانوم در جلسه‌ای که در ژنو برگزار شده بود اظهار داشته که استفاده از راهکار گردش آزاد ویروس در جوامع بشری غیرقابل قبول است: «هرگز در تاریخ بهداشت عمومی از مصونیت جمعی به عنوان راهکار پاسخ به یک شیوع آن‌هم از نوع همه‌گیری استفاده نشده است. این از نظر علمی و اخلاقی مسئله‌ساز است... ما تازه در حال درک عوارض طولانی‌مدت ابتلا به کووید-۱۹ هستیم. اجازه دادن به گردش آزاد یک ویروس خطرناک که درک کاملی از آن نداریم، غیراخلاقی است. این یک گزینه نیست».
بانک مرکزی آلمان نیز اعلام کرده ورشکستگی شرکت‌ها به خاطر بحران کرونا در راه است. بنا بر پیش‌بینی بانک مرکزی آلمان در سال ۲۰۲۱ هر
سه ماه ۶ هزار شرکت ورشکسته می‌شوند.