کد خبر: ۱۹۹۹۷۹
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۶

پیکر ‌شهید مفقودالاثر پس از۳۷ سال شناسایی شد

جانشین سپاه ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان از تفحص و شناسایی پیکر مطهر شهید لال‌بخش شهلی‌بر پس از ۳۷ سال که تاکنون جزو شهدای جاویدالاثر بود خبر داد.


سرهنگ فداحسین سرگلزایی‌، اظهار داشت: طلبه شهید لال‌بخش شهلی‌بر در سال ١٣۴۶ در بخش بزمان از توابع شهرستان ایرانشهر در خانواده‌ای متدین چشم به جهان گشود.
وی افزود: با آغاز جنگ تحمیلی این شهید والامقام به عضویت پایگاه بسیج در آمد و از ایرانشهر به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شد.
جانشین سپاه ایرانشهر با بیان اینکه شهید شهلی در مرداد ۱۳۶۲ در منطقه مهران شهید و به عنوان شهیدجاویدالاثر شناخته شد افزود: در کاوش‌های اخیر کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح پس از ٣٧ سال هویت این شهید والامقام شناسایی شد.
وی اظهار داشت: در ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین‌(ع) مراسم وداع با این شهید بزرگوار در ایرانشهر برگزار می‌شود.