کد خبر: ۱۹۹۹۶۹
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۵

کشف بیش از 2 تن مواد مخدر در2 استان

نیروهای انتظامی استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی طی عملیات‌های جداگانه‌ای دو هزار و 120 کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کردند.



جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: پلیس یک هزار و 20 کیلوگرم  تریاک در شهرستانهای ایرانشهر و زاهدان کشف و ضبط کرد. 
سرتیپ احمد طاهری‌، ‌اظهار داشت: ماموران تیم اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان و شهرستان‌های ایرانشهر و زاهدان اعضای دو تیم از یک باند قاچاق را که قصد جابه‌جایی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر را از مرزهای کشور به سمت جنوب استان  را داشتند، شناسایی کردند.
وی ادامه داد:  پلیس اعضای این دو تیم را که با دو دستگاه خودروی پژو  ۴۰۵، یک دستگاه سواری زانتیا و یک دستگاه خودروی پراید در یکی از معابر عبوری استان در حرکت بودند مشاهده و طی تعقیب و گریز نامحسوس در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه در این عملیات چهار قاچاقچی دستگیر شدند، افزود: ماموران در بازرسی از خودروهای متوقف شده و همچنین مخفیگاه قاچاقچیان، یک هزار و ۲۰ کیلوگرم تریاک کشف کردند.
همچنین  سرهنگ ناصر فرشید فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی هم گفت: با تلاش ماموران پلیس یک هزار  و ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در خراسان جنوبی کشف شد و175 قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدند.