کد خبر: ۱۹۹۸۳۲
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۳

ممنوعیت فعالیت رشته‌های ورزشی در هفته جاری

موج سوم و وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا در کشور باعث شد تا علیرغم تصمیم اتخاذ شده، هیچ رشته ورزشی در طول هفته جاری مجوز صدور فعالیت دریافت نکند.

درحالی که قرار بود از شنبه هفته جاری به تدریج مجوز برپایی اردوهای ملی، تمرینات و مسابقات در برخی رشته‌های مختلف ورزشی صادر شود، اما به نظر می‌رسد موج سوم شیوع ویروس کرونا کار را برای ستاد مقابله با گسترش کرونا در ورزش سخت کرده است تا جایی که هیچ مجوز جدیدی در طول هفته جاری صادر نشد و باید منتظر وضعیت شیوع ویروس در طول هفته آتی و پس از آن باشیم.
هفته گذشته در آخرین جلسه ستاد مقابله با گسترش کرونا در ورزش بود که سرپرست فدراسیون پزشکی ورزش در رابطه با آخرین وضعیت صدور مجوز برای برپایی اردوهای ملی، تمرینات و مسابقات در رشته‌های مختلف ورزشی، اظهار کرد که پیش از این برای حدود ۲۰ رشته ورزشی مجوزهای مختلف در بخش‌های انفرادی، تیمی، تمرینی، ملی و اردوها صادر شده و در حال حاضر نیز پروتکل‌های مربوط به رشته‌های مختلف که تعداد آنها به ۲۰ مورد می‌رسد آماده شده و به زودی ابلاغ خواهد شد.
تصمیمی که قرار بود از ابتدای هفته جاری و به صورت پلکانی عملیاتی شود و به مرور زمان هر یک از مجوزهای مربوط به رشته‌های ورزشی مختلف ابلاغ شود، اما تاکنون خبری از صدور مجوزهای جدید نشده و به نظر می‌رسد وضعیت قرمز کرونایی کار را برای ستاد مقابله با گسترش کرونا در ورزش سخت کرده و باعث شده در این زمینه دست نگه دارند.
captcha