کد خبر: ۱۹۹۱۷۱
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۳
در آمریکا هر 90 ثانیه یک نفر می‌میرد

مبتلایان به کرونا در اروپا 5 میلیونی شد

بر اساس گزارش‌ها، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در قاره اروپا، از پنج میلیون نفر فراتر رفته است و در آمریکا نیز از اسفند گذشته تا کنون، هر 90 ثانیه یک نفر بر اثر کرونا مرده است.

طبق آخرین گزارش‌هایی که رسانه‌ها از قاره اروپا گزارش کرده‌اند، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این قاره، از مرز پنج میلیون نفر گذشت. کشورهای انگلیس، اسپانیا و ایتالیا از لحاظ تلفات نیز پس از آمریکا، برزیل و هند، در صدر جدول
قرار دارند.
«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان، هم در پی ابتلای محافظش به ویروس کرونا، دیروز وارد قرنطینه شد.
در ارتباط با آمریکا هم پایگاه خبری «سی بی‌اس» با اشاره به اینکه شیوع کرونا در برخی از ایالت‌ها، روند کاهشی نداشته است نوشت: از زمان تایید نخستین مورد مرگ بر اثر کرونا در آمریکا در ماه فوریه، به طور متوسط در هر یک دقیقه و نیم [۹۰ ثانیه]، یک آمریکایی جان خود را از دست داده است.
این رقم تقریباً معادل کل جمعیت سالت لیک سیتی در ایالت یوتا یا اکرون در ایالت اوهایو است. بدون شک آمار ۲۰۰ هزاری مورد تلفات، رقم بسیار تامل برانگیزی است.
اما شاید مسئله تامل برانگیزتر این باشد که در برخی نقاط کشور نشانه‌های چندانی از کاهش شیوع ویروس کرونا دیده نمی‌شود.
در همین راستا، دیروز در محوطه بنای یادبود واشنگتن ۲۰۰ هزار پرچم آمریکا به احترام ۲۰۰ هزار آمریکایی که بر اثر کرونا جان باختند، نصب شد.
نانسی پلوسی، رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا گفت: این پرچم‌ها نه تنها نشانه تعداد افرادی است که جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند، بلکه نشان می‌دهد چه تعداد خانواده عزیزانشان را از دست داده‌اند.
کارشناسان بهداشتی نگران شیوع دوباره ویروس با شروع فصل پائیز
هستند.
۲۰ ایالت و واشنگتن دی سی و پورتوریکو از افزایش شمار مبتلایان جدید از دو هفته پیش خبر داده‌اند. بیش از دو ماه است که شمار مبتلایان جدید به سرعت رو به افزایش
است.