kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۷۱۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۷

اخبار ویژه

دولت با این رحم اجاره‌ای چگونه فوتبال بازی کند؟
عضو شورای شهر منحله تهران در دوره اصلاحات می‌گوید دولت روحانی اگر نمی‌تواند گل بزند، لااقل خوب بازی کند.
ابراهیم اصغرزاده از اعضای شورای شهر اصلاح‌طلب تهران در دوره اصلاحات بود. تقسیم این شورای شهر اصلاح‌طلب به دو گروه 7 و 8 نفره باعث ماه‌ها درگیری‌های آزاردهنده برای مردم شد و سرانجام به خاطر آبروریزی‌های گسترده توسط دولت و وزارت کشور اصلاح طلبان منحل شد.
اصغرزاده در حالی که پیش از این گفته بود اصلاح طلبان به دولت فعلی به چشم رحم‌اجاره‌ای نگاه می‌کنند، در مصاحبه با روزنامه آرمان گفته است: مأموریت اصلی دستگاه دیپلماسی باید این باشد که ایران را به کشوری پیش‌بینی پذیر و قابل اتکا در معادلات بین‌المللی و منطقه‌ای تبدیل کند. اما اگر تیم دولت بخواهد مثل تیم‌های فوتبالی بازی کند که به رغم بهره‌گیری از ستاره‌های زیاد در ترکیب خود یا وجود نیمکت ذخیره‌های پروپیمان قادر به گلزنی نیست چه سود.
وی ادامه داد: به نظرم دولت دکتر روحانی اگر قادر به گلزنی نیست لااقل خوب بازی کند. الآن فرصت مناسبی است تا آنکه دولت روحانی در داخل کشور برای اجرای حقوق شهروندی اولویت قائل گردد و براساس سوگندی که خورده است در مقابل هر اقدام فراقانونی و مغایر حاکمیت ملی واکنش نشان دهد.
افراطیون مدعی اصلاحات یک دهه قبل نیز با دوگانه‌سازی حاکمیت، باعث ناکارآمدی دولت و مجلس اصلاحات شدند به نحوی که مردم به اعتبار انزجار از آنان حاضر نشدند در چند انتخابات مجلس، ریاست‌جمهوری و شوراها به اصلاح‌طلبان رأی بدهند. در انتخابات سال گذشته نیز نامزد اصلاح‌طلبان (عارف) براساس اعلام خود آنها (کسانی چون نجفی) بیش از 8 درصد رأی نداشت.
با این وصف باید از آقای اصغرزاده و امثال وی پرسید که دولت با وجود سرباری افراطیون مدعی اصلاحات چگونه می‌تواند خوب بازی کند چه رسد به اینکه بخواهد گل بزند؟
اصغرزاده در مصاحبه خود همچنین خواستار دیدار روحانی با اوباما در سفر، سازمان ملل شد و گفت: ملاقات با اوباما هم در سازمان نه‌تنها برای ایران بلکه برای منطقه بسیار مفید خواهد بود

اعتراف BBC به شکست با وجود سانسور تظاهرات روز قدس
شبکه دولتی  انگلیس خبر راهپیمایی کم‌سابقه روز قدس در ایران و کشورهای مختلف جهان را کاملا سانسور کرد.
وبسایت شبکه بی‌بی‌سی به جای پوشش دادن تظاهرات ده‌ها میلیونی مردم ایران و همچنین تظاهرات ضدصهیونیستی کم‌سابقه در 4 گوشه جهان ترجیح داد خبر مجعولی تحت عنوان حمایت افغان‌ها از زندانیان سیاسی ایران را به تیتر اول خود تبدیل کند. در عکس این خبر، 8-9 زن ماسک‌زده و نقابدار! دیده می‌شوند.
بی‌بی‌سی در سه هفته‌ای که از جنگ غزه و حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به مردم بی‌دفاع فلسطین می‌گذرد، از صهیونیست‌ها جانبداری کرده است. این سایت در عین حال در یادداشتی نوشت: مقاومت حماس در برابر حملات سهمگین اسرائیل تا حد زیادی مدیون کمک‌های آشکار و پنهان ایران به حماس است.
این کمک‌ها تاثیر مخربی بر مذاکرات هسته‌ای و روند کاهش تحریم‌ها نگذاشته است. علاوه بر این افکار عمومی ایران بیش از گذشته علائم همدردی را با وضعیت فلسطینی‌ها نشان می‌دهد.
بی‌بی‌سی با بیان اینکه «وقتی آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران در بحبوحه جنگ غزه از همه خواست فلسطینی‌های کرانه باختری را مسلح کنند، خیلی جای تعجب نبود»، افزود: «راکت‌هایی  که شبه نظامیان فلسطینی در جنگ جاری به اسرائیل شلیک کردند نوع پیشرفته‌تری از موشک‌های فجر5 بودند که برد بیشتری داشتند قدرت دفاعی حماس چه در تعداد راکت‌هایی که به اسرائیل شلیک کردند و چه در مقابله زمینی با ارتش اسرائیل افزایش چشمگیری را نسبت به گذشته نشان می‌دهد. کمک‌های ایران نقش مهمی در بالا بردن توان حماس در مقابله به مثل با اسرائیل داشته است.»
بی‌بی‌سی اذعان کرد: شاید در جنگ بعدی سپر دفاعی اسرائیل کارایی کمتری در برابر زرادخانه حماس داشته باشد. ایران تأثیر کمک‌های خود را ارزیابی می‌کند.
شبکه دولتی انگلیس در پایان اذعان کرده است: «گروهی از ایرانیان ناراضی تا چند سال قبل چندان دل خوشی از فلسطینی‌ها نداشتند. شعار «نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران» نمونه‌ای بارز از ناخشنودی این گروه از ایرانیان از حمایت‌های حکومت کشورشان از فلسطینیان به شمار می‌رفت، اما حالا موج همدردی ایرانیان با مردم غزه و ابراز انزجار از اسرائیل بیش از هر زمان در شبکه‌های اجتماعی خودنمایی می‌کند. فاصله احساسات افراد ناراضی در ایران و مقامات نظام در مورد جنگ غزه امسال بیش از گذشته کاهش یافته است».
این تحلیل بی‌بی‌سی‌ که با وجود سانسور کامل خبر و گزارش‌های روز قدس صورت گرفته، شهادت تازه‌ای بر شکست فتنه‌ سبز می‌باشد؛ برنامه آشوبی که از سوی سرویس‌های جاسوسی سیا، موساد و ام‌آی‌سیکس طراحی شده بود.

ایران به خاطر مذاکرات هسته‌ای غزه را فراموش نمی‌کند
ایران در بحبوحه مذاکرات هسته‌ای غزه را از دست نمی‌دهد و فراموش نمی‌کند.
روزنامه لبنانی النهار در تحلیلی نوشت: تهران همچنان مواضع خود در قبال حکومت سوریه را حفظ کرده و هیچ‌چیز که مانع از حمایتش از جریان مقاومت شود، وجود ندارد. مصر و به دنبال آن عربستان هر دو از توقف خونریزی‌های جدید اسرائیل در غزه حداقل از بعد انسانی آن ناتوان هستند و برایشان امکان‌پذیر نیست که با حماس که از سیاست‌های آنها به دور است و تلاش می‌کند همچنان راه و روش اخوان‌المسلمین در منطقه را دنبال کند، کنار بیایند.
ایسنا افزود: موشک‌های جنگی قسام که توسط گروه‌های  فلسطینی ساخته شده‌اند به خوبی استمرار روابط تهران و حماس را نشان دادند. موشک‌هایی که به روشنی جای انگشت ایرانی‌ها بر روی آنها دیده می‌شود. تمایل حماس به ایران و سوریه به دلیل ریشه‌های اخوانی‌اش با آغاز بحران سوریه رنگ باخت و بعضی از موازنه‌های سیاسی خود را به دلیل درگیر شدنش در بحران سوریه از دست داد، اما با سقوط حکومت اخوان در مصر به سرعت محاسبات خود را مورد بازنگری قرار داد. این در حالی است که کتائب الاقصی به هیچ‌وجه روابط خود را با جمهوری اسلامی ایران قطع نکرده است. در ماه‌های اخیر گزارش شده که حماس بیش از پیش به ایران نزدیک شده است.
این روزنامه نوشت: به هر حال نمی‌توان انتظار نداشت که تهران به این سادگی برگه برنده خود را در پیشبرد طرح‌های منطقه‌ای آن هم  در بحبوحه مذاکرات هسته‌ای‌اش با غرب از دست بدهد. جنگ اخیر غزه به خوبی نشان داد که ایران به هیچ‌وجه از رویکرد خود دست نکشیده و همچنان به خطوط قرمز خود پایبند است

صلاحیت نماینده ناکام به تایید حامیان فتنه رسید


صلاحیت علی مطهری برای عضویت در هیئت نظارت بر مطبوعات به تایید دست‌اندرکاران نشریات زنجیره‌ای رسید.
روزنامه‌های شرق، اعتماد و آفتاب یزد نسبت به عدم معرفی مجدد علی مطهری از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس برای عضویت در هیئت نظارت بر مطبوعات ابراز نگرانی کرده و در صفحه اول خود به انتشار عکس و تیتر از وی پرداختند. در همین حال رحمانیان مدیرمسئول روزنامه شرق و حضرتی مدیرمسئول اعتماد در مصاحبه با «آفتاب» خواستار معرفی مطهری شده و از تغییر وی پس از 4 سال عضویت در هیئت نظارت بر مطبوعات ابراز نگرانی نمودند.
نماینده معرفی شده از سوی مجلس یکی از 7 عضو هیئت نظارت بر مطبوعات است. انتخاب این نماینده در دستور کار جلسه چهارشنبه گذشته مجلس قرار داشت اما هیئت رئیسه مجلس مانند ماجرای تعویق انداختن استیضاح وزیر علوم، این بار نیز به کارشکنی و تعویق انتخاب نماینده مجلس در هیئت نظارت پرداخت.
در جلسه کمیسیون فرهنگی برای انتخاب گزینه‌های پیشنهادی جهت عضویت در هیئت نظارت بر مطبوعات، حمید رسایی 8 رای، محمود نبویان 6 رای و علی مطهری 5 رای به دست آوردند و جواد هروی و حسن کامران نیز در رده‌های بعدی قرار گرفتند و در نهایت این کمیسیون نبویان و رسایی را به عنوان گزینه‌های منتخب به صحن علنی معرفی کرد.
بر اساس ماده 218 آئین‌نامه داخلی مجلس «برای انتخاب ناظران مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ذیربط موظف است حداقل به تعداد دو برابر موردنیاز از نمایندگان داوطلب واجد شرایط را به مجلس معرفی نماید تا مجلس نسبت به انتخاب تعداد موردنیاز اقدام کند.»
الیاس حضرتی مدیر روزنامه اعتماد در مصاحبه با آفتاب می‌گوید: علی مطهری شخصیت خوش‌فکر، وزین و آزاده است. رحمانیان مدیر مسئول روزنامه زنجیره‌ای شرق نیز گفته است: مطهری در هیئت نظارت به خوبی درخشید و نمره او نمره قبولی و در واقع قابل قبول است.
مطهری در سال‌های اخیر پای ثابت حمایت از فتنه‌گرانی بود که به عنوان پیاده‌نظام جنگ نیابتی آمریکا، انگلیس و اسرائیل در سال 88 عمل کردند. وی به اعتبار همین عملکرد از سوی شبکه دولتی انگلیس، به عنوان اصلاح‌طلب جدید معرفی شد و زینت‌بخش صفحات اول رسانه‌های زنجیره‌ای است.
اقدامات هیئت رئیسه در جانبداری از افراطیون و انفعال در برابر آنان- که از جمله در ماجرای به تعویق انداختن استیضاح وزیر علوم و سپس دفاع از علی مطهری با وجود رای نیاوردن در کمیسیون فرهنگی نمود پیدا کرد- با اعتراض نمایندگان اصولگرا مواجه شده است.
رهبر معظم انقلاب بارها درباره پایگاه مطبوعاتی دشمن و نفوذ دشمن در رسانه‌ها هشدار داده‌اند که متاسفانه بعضا از سوی مسئولان و دستگاه‌های ناظر مغفول مانده است.

نماینده اصلاح‌طلب از اقدام ارزشی شهرداری برآشفت
یک نماینده اصلاح‌طلب از طرح شهرداری تهران برای تکریم بانوان کارمند شهرداری برآشفت.
کمال‌الدین پیرموذن در مصاحبه با خبرگزاری افراطیون (ایلنا) به شهردار تهران به خاطر اینکه اعلام کرده برای بانوان همکار خود اتاق‌های مستقلی در نظر می‌گیرد حمله کرد و مدعی شد با رفتار سرهنگی نمی‌شود شهرداری را اداره کرد. این اقدامات ایران اسلامی را از بعد عدالت و آزادی و حقوق‌بشر زیر سوال می‌برد.(!)
این نماینده شبه اصلاح‌طلب آنگاه در اظهاراتی بی‌ارتباط به شهرداری گفت: اولویت باید تحقق حماسه اقتصادی و حل مشکلات بیکاری جامعه باشد و با توجه به اینکه در سطح خیابانها آثار زیانبار بیکاری زنان را در مسائل اجتماعی می‌بینیم، دولت و مجلس همت کنند اشتغال زنان را حل کنند.
پیرموذن همچنین مدعی شد  این اقدامات مقابل نظر رئیس‌جمهور است و «نمی‌دانم چه اراده‌ای است که می‌خواهند در قبال اظهارات رئیس‌جمهور صف‌آرایی کنند». او توضیح نداده که مگر رئیس‌جمهور جایی از اختلاط زن و مرد و عدم حفظ حرمت بانوان در محیط‌های کاری مختلط دفاع کرده است؟!
با توجه به جنجال رسانه‌های بیگانه علیه اقدامات بجای شهرداری تهران جای سوال است که آیا این نماینده مدعی اصلاحات دیلماج رسانه‌های ضدانقلاب بیگانه شده است؟