kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۲۹۷۷
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۹
آمریکا

کشته شدن ۲ پلیس و خودکشی یک نیروی ویژه

در حادثه تیراندازی در شهر مک آلن، ایالت تگزاس، دو افسر پلیس آمریکا هدف اصابت گلوله قرار گرفتند و کشته شدند.




 به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک؛ «ویکتور رودریگز» رئیس‌پلیس مک آلن روز یکشنبه اعلام کرد این دو نیروی پلیس شنبه شب، زمانی که برای پاسخگویی به تماسی از یک خانه مراجعه کرده بودند، هدف شلیک گلوله قرار گرفتند و جان خود را از دست دادند.
«جیم دارلین»، شهردار مک آلن نیز با انتشار بیانیه‌ای در توئیتر، با تایید خبر کشته شدن این دو نیروی پلیس افزود: فرد مظنون پس از این حمله به سمت خود شلیک کرد و کشته شد.
به گفته مقامات پلیس مک آلن، فرد مظنون یک جوان ۲۳ ساله است که سابقه بازداشت داشته است.
بسیاری از سیاستمداران و مردم آمریکا معتقدند که سیاست‌های مهاجرستیزانه و ادبیات نژادپرستانه و ضدمهاجرتی که ترامپ اتخاذ کرده، مشوق عوامل تیراندازی در این کشور بوده است.
تیراندازی‌های مرگبار همواره خشم آمریکایی‌ها را برانگیخته است. اتباع آمریکایی به موجب متمم دوم قانون اساسی این کشور، می‌توانند سلاح شخصی داشته باشند. طبق آخرین آمارها، به ازای هر یکصد نفر آمریکایی بیش از۱۲۰ سلاح در بین مردم آمریکا وجود دارد.
همچنین روز گذشته «نیویورک پست» در خبری دیگر از خودکشی یکی از نیروهای ویژه پلیس آمریکا خبرداد.
براساس این گزارش، با خودکشی این مامور ویژه با نام «اندرو کریستین مارکسانو» معروف به «کاپیتان آمریکا» که تجربه ماموریت رزمی متعدد از جمله 6 ماموریت در افغانستان را داشت؛ تعداد افرادی که از گردان نخبه پلیس اقدام به خودکشی کرده‌اند به 30 نفر رسید.
‌اندرو ۳۴ ساله که در بین نیرو‌های خود در لشکر ۸۲ هوابرد آمریکا به نام کاپیتان آمریکا شناخته می‌شد، پیشتر موفق به کسب مدال نقره شجاعت شده و اخیرا نیز برای کار در پنتاگون به واشنگتن رفته بود.
وی که سه فرزند خردسال دارد، ششم ژوئیه (۱۶ تیرماه) پس از صرف غذا با یکی از فرماندهان سابق خود به خانه‌اش بازگشت و مقابل چشمان همسرش اقدام به خودکشی کرد. هنوز علت خودکشی او مشخص نشده است.
آمار‌های ارتش آمریکا نشان می‌دهد،‌اندرو کریستین مارکسانو تنها یکی از حدود ۲۰ کهنه سرباز رزمی آمریکاست که روزانه اقدام به خودکشی می‌کنند.
رئیس‌جمهور آمریکا نیز ماه گذشته نیروی ضربت «پیشگیری» آمریکا را با هدف کمک به نیرو‌های کهنه کاری که از فشار‌های روحی پس از زخم‌های روانی رنج می‌برند، تشکیل داد.
آمار‌ها نشان می‌دهد طی چند سال گذشته موضوع خودکشی نیرو‌های پلیس آمریکا روندی صعودی داشته است.
نخستین خودکشی افسر پلیس نیویورک در سال ۲۰۲۰، زنگ هشدار برای پلیس نیویورک بار دیگر به صدا درآمد.
بنابر گزارش‎ها از سال ۲۰۱۶ تا سال ۲۰۱۹ تعداد افسرانی که در آمریکا دست به خودکشی زدند از ۱۴۳ مورد به ۲۲۸ نفر افزایش یافته است.