تشییع پیکر شهید ابراهیم اسمی در فردیس
پیکر مطهر شهید ابراهیم اسمی از مدافعان حرم آل الله دیروز(یکشنبه) با حضور پرشور خانوادههای معظم شهدا، بسیجیان، اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان شهرستان فردیس استان البرزتشییع شد.
این آیین باشکوه با رعایت پروتکلهای بهداشتی از مقابل در منزل این شهید مدافع حرم در سه راه حافظیه خیابان شهید داوری به سمت فلکه دوم با شور و حال خاصی برگزار شد و مردم در سوگ شهادت این مسافر بهشتاشک ماتم ریختند.
این شهید والامقام متولد سال ۱۳۷۲ و ساکن فردیس در رشته معماری دانشگاه شهید بهشتی تحصیلات کارشناسی خود را به اتمام رساند و پس از آن جذب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد.
شهید اسمی داوطلبانه به نیروی قدس سپاه مامور شد که هجدهم تیر ماه جاری حین ماموریت مستشاری در سوریه به شهادت رسید.
شهید ابراهیم اسمی از پاسداران مدافع حرم و از فعالان فرهنگی،مذهبی و جزو خادمان هیئت مذهبی شهرستان بود که در دفاع از حریم اهلبیت(ع) در کشور سوریه به دست تروریستهای تکفیری به درجه شهادت نایل شد.