برنامه دستگاههای اجرایی برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین شد
شورای اقتصاد بخش نخست از تدوین برنامههای دستگاههای اجرایی برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری را به اتمام رساند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، شورای اقتصاد به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور برگزار شد و پس از بررسی و تصویب اهداف و برنامههای اقتصاد مقاومتی سه دستگاه اجرایی باقی مانده، بخش نخست از تدوین برنامههای دستگاههای اجرایی برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید.
اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به دیدار اخیر اعضای هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب، تاکیدات ایشان برای ایجاد یک نظام اجرایی و نظارتی برای پیگیری عملیاتی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی را امری مهم و ضروری عنوان کرد.
معاون اول رئیسجمهور از معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور خواست در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، سازوکاری تعریف شود تا پیگیری و نظارت بر نحوه اجرایی شدن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در دستگاههای اجرایی، در چارچوبی مشخص انجام و گزارشات دستگاهها از روند اجرای تکالیف و وظایف محوله به صورت مستمر و مداوم دریافت شود.
در این جلسه اهداف، برنامهها و سیاستهای وزارتخانههای راه و شهرسازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر، برنامههای این سه دستگاه به عنوان آخرین دستگاههای باقیمانده مرحله اول به تصویب رسید و مقرر شد پس از تلفیق برنامههای مصوب دستگاهها در معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی، مرحله بعدی یعنی تعیین برنامههای مشخص اجرایی با اهداف کمی و زمانبندی شده برای هر دستگاه آغاز شود.
در ادامه این نشست، با درخواست وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر خارج کردن انواع روغن موتور و صنعتی از فهرست فرآوردههای نفتی مصوب شورای اقتصاد و همچنین با درخواستهای وزارت نیرو مبنی بر استفاده از تسهیلات مالی خارجی (بانک توسعه اسلامی) برای اجرای طرح شبکه آبیاری و زهکشی قرهسو، زرینگل و خداآفرین و استفاده از تسهیلات مالی خارجی (فاینانس) برای اجرای طرحهای «ساختمان سد مشمپا» و «شبکه آبیاری و زهکشی مشمپا» موافقت شد.