kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۱۴۷۴
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۷

نامه 1000 نماینده پارلمان اروپا در محکومیت طرح الحاق کرانه باختری

بیش از ۱۰۰۰ تن از اعضای پارلمان‌های اروپا با امضای نامه‌ای مخالفت خود را با طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی اعلام کردند.

همزمان با نزدیک شدن به موعد اعلام شده از سوی بنیامین نتانیاهو (11 تیرماه) برای اجرای طرح خطرناک الحاق 30 درصد از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی، مخالفت‌ها نیز با این طرح روز به روز بیشتر می‌شود. این بار خبر رسیده که بیش از ۱۰۰۰ قانونگذار اروپایی با امضای نامه‌ای به شدت با طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی مخالفت کرده‌اند. امضا کنندگان این نامه نسبت به پیشنهادها و گزینه‌های رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرده و خواستار «پاسخ مناسب» به آنها شده‌اند. طبق گزارش ایسنا، در میان امضا کنندگان این نامه، ۲۴۰ نماینده انگلیسی وجود دارند و سفارت رژیم صهیونیستی در لندن از واکنش درباره این نامه سرباز زده است. گفتنی است تقریبا تمام دنیا با این طرح مخالفند جز ترامپ.
نامه به 120 حزب اسلامی
از سوی دیگر، اسماعیل هنیه رئیس‌دفتر سیاسی حماس نیز در تازه‌ترین واکنش خود علیه این طرح، نامه‌ای به ۱۲۰ رئیس‌و دبیرکل احزاب و هیئت‌های سیاسی در کشورهای عربی و اسلامی فرستاد. بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، هنیه در این نامه خواستار تکامل و استمرار نقش احزاب، سازمان‌ها و موسسات سیاسی در جهان عربی و اسلامی برای حمایت از ملت فلسطین در دفاع از سرزمین، حقوق، مقدسات امت، هویت و تاریخ آن تا زوال اشغالگر شد. هنیه در نامه خود از احزاب و سازمان‌های سیاسی خواست «اقدامی فوری برای مقابله با سیاست رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی کرانه باختری» اتخاذ کنند. وی همچنین به ایجاد دستورکاری جدی در رد تخلف‌های گسترده رژیم صهیونیستی فرا خواند تا از مقدسات اسلامی و مسیحی حفاظت و جلوی توطئه‌های یهودی‌‌سازی و تقسیم مسجدالاقصی گرفته شود. از دیگر موضوعاتی که هنیه در نامه خود خواستار آن شد برگزاری کنفرانس‌های فوری در جهان عربی و اسلامی برای تبیین موضع مخالف فلسطین با توطئه‌های رژیم صهیونیستی برای نابودی مسئله فلسطین با نظارت آمریکا بود.
از سوی دیگر و در ادامه واکنش‌های جهانی به تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز ابراز امیدواری کرد تل‌آویو از این تصمیم منصرف شود. گوترش در مصاحبه با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گفت، امیدوار است که این رژیم به درخواست‌های بین‌المللی گوش فرا دهد و طرح اشغال کرانه باختری را اجرا نکند، «امری که موجب تضعیف راهکار دو دولتی جهت پایان دادن به مناقشات فلسطین-اسرائیل می‌شود».
اعدام پسرعموی صائب عریقات
خبر دیگر اینکه، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) بنیامین نتانیاهو را مسئول اعدام پسرعمویش به دست نیروهای صهیونیست دانست. صائب عریقات، گفت:« بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مسئول کشتن پسرعمویم احمد است. وی زمانی که درحال رساندن مادر و خواهرش ایمان از آرایشگاهی در بیت لحم بود به دست نیروهای اسرائیلی کشته شد. آنها تنها به کشتن احمد اکتفا نکردند بلکه برای توجیه جنایت خود او را به تلاش برای زیرگرفتن یک سرباز متهم کردند...احمد زمانی کشته شد که ما برای عروسی دخترعمویم ایمان آماده می‌شدیم. بعد از چند روز نیز عروسی خود احمد بود. نتانیاهو مسئولیت کامل این جنایت را برعهده‌دارد و باید در مقابل دیوان کیفری بین‌المللی مجازات شود.»  نورا عریقات، دخترعموی احمد نیز اعلام کرده نیروهای رژیم صهیونیستی بعد از تیراندازی احمد را رها کردند تا بمیرد. به دنبال شهادت این جوان فلسطینی درگیری‌هایی میان نیروهای صهیونیست و ساکنان ابودیس رخ داد. جمعیت‌های محلی در این شهرک نیز
اعتصاب کرده‌اند.