کد خبر: ۱۹۰۱۸۱
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۲

اخبار کوتاه از فوتبال


 
  احتمال شروع لیگ برتر از بیستم آبان یا آذر
تقویم بازی‌های باقی‌مانده از فصل جاری فوتبال ایران با توجه به زمانبندی سابق AFC برای شروع لیگ قهرمانان آسیا از اواسط مرداد تدوین شد اما بعد از گذشت چند هفته از این اتفاقات، حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال و رئیس‌سازمان لیگ اعلام کرده با توجه به تعویق افتادن لیگ قهرمانان، لیگ برتر ایران نیز با مدتی تاخیر شروع خواهد شد.به گفته رسانه‌های خارجی، زمان پیشنهادی برای آغاز مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در ماه سپتامبر (شهریور) است و این پیشنهاد از سوی تمام اعضا تایید شده و بدون شک دیدارها در این موعد آغاز خواهد شد. تغییر برنامه برگزاری لیگ قهرمانان آسیا با توجه به فشردگی مسابقات در فصل آینده، فوتبال ایران را با وضعیت دشواری رو به رو خواهد کرد و چه بسا فصل جاری چندین ماه عقب بیفتد و لیگ بیستم از اواخر مهر و آبان آغاز شود!
رضایی به نانت فرانسه می‌رود؟
سایت «butfootballclub» فرانسه نوشت باشگاه نانت به دنبال جانشین مناسبی برای خلیفه کولیبالی، مهاجم مالیایی است.به نظر می‌رسد جانشین کولیبالی از لیگ بلژیک می‌آید. رینارد اموند دیگر مهاجم نانت نیز وضعیت خوبی ندارد و گزینه خروج از این باشگاه است.بنا به اعلام رسانه‌های بلژیک کاوه رضایی، مهاجم ایرانی کلوب بروژ در راه نانت قرار دارد. این باشگاه می‌خواهد این مهاجم را بفروشد. او در فصل گذشته به صورت قرضی برای شارلروا بازی کرد و در 21 بازی 13 گل به ثمر رساند. مهدی بیات، مدیر باشگاه شارلروا ارتباط نزدیکی با مسئولان باشگاه نانت دارد. البته نانت برای جذب این مهاجم باید با آنتورپ رقابت کند.
سرمربی آنتورپ: بیرانوند تا آخر فصل در پرسپولیس بماند
علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس با آنتورپ بلژیک قرارداد بسته است و قرار بود بعد از اتمام فصل جاری لیگ برتر ایران راهی بلژیک شود ولی شیوع ویروس کرونا فعلا باعث شده است هیچ تیمی در فوتبال اروپا از جمله بلژیک به دنبال خریدهای جدید نباشد.  سایت بلژیکی به آخرین شرایط آنتورپ در بازار نقل و انتقالات پرداخت و نوشت: انتظار می‌رفت علیرضا بیرانوند تاکنون در باشگاه بلژیکی باشد اما همچنان در ایران مانده است. ایوان لکو، مربی وی به وب‌سایت باشگاه گفت که او می‌خواهد بیرانوند فصل را در پرسپولیس به پایان برساند، اما البته این هدف باشگاه نیست. آنتورپ سعی دارد هر چه سریع‌تر این دروازه‌بان را به بلژیک بیاورد. در همین راستا باید منتظر چراغ سبز مسئولان باشگاه باشیم.