کد خبر: ۱۸۹۶۶۳
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱

بهره‌برداری از بزرگ‌ترین نیروگاه برق در لرستان



مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا گفت: بزرگ‌ترین نیروگاه لرستان در خرم‌آباد همزمان با سفر رئیس بنیاد مستضعفان کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
محسن امیری اظهار داشت: نیروگاه سیکل‌ترکیبی خرم‌آباد به‌عنوان بزرگ‌ترین نیروگاه استان لرستان با سرمایه‌گذاری ۳۱۰ میلیون یورویی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، افتتاح شد.
مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا وابسته به بنیاد مستضعفان بیان کرد: فاز اول این نیروگاه که روز پنجشنبه به بهره‌برداری رسید، شامل ۲ واحد گازی است که هرکدام ظرفیتی معادل ۱۶۲ مگاوات دارند و با بهره‌برداری از این واحدها ۳۲۴ مگاوات به توان تولید برق کشور افزوده و همچنین فاز نخست این نیروگاه دارای یک واحد بخار با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات است که این واحد نیز تا پایان سال به شبکه سراسری برق کشور متصل خواهد شد.
وی با‌ اشاره به اهداف بنیاد مستضعفان در احداث این نیروگاه گفت: با احداث این نیروگاه علاوه‌بر تولید برق استان و کشور، زیرساخت‌های لازم برای توسعه پایدار منطقه و تشویق به سرمایه‌گذاری در منطقه، فراهم می‌شود و علاوه‌بر این موارد، زمینه‌ اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای نیروهای متخصص و بومی ‌در استان ایجاد خواهد شد.
امیری با بیان اینکه در طول احداث این نیروگاه نیز روزانه برای بیش از ۵۰۰ نیروی بومی ‌منطقه‌ اشتغال مستقیم ایجاد شده بود، ادامه داد: با راه‌اندازی این نیروگاه برای بیش از ۱۵۰ نفر از نیروهای متخصص بومی،‌ اشتغال مستقیم بلندمدت و پایدار فراهم می‌شود.
به گفته مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا، در طراحی نیروگاه خرم‌آباد تمامی استانداردهای زیست محیطی رعایت شده و بر همین اساس، این نیروگاه کمترین تأثیر منفی را بر اکوسیستم منطقه دارد و همین امر نیروگاه خرم‌آباد را در ردیف نیروگاه‌های دوست‌دار طبیعت قرار داده است.