کد خبر: ۱۸۹۱۴۹
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۹

شناسایی 2023 مبتلای جدید به کرونا و ثبت 34 فوتی جدید در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی 2023 مبتلای جدید به کرونا و ثبت کمترین میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در یک روز خبر داد.




به گزارش وبدا، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی 2023 مبتلای جدید به ویروس کرونا از 4 تا 5 خرداد ماه خبر داد.
وی افزود: از این تعداد 338 مورد موارد بستری از بیمارستان‌ها بوده و 1685 مورد از میان موارد سرپایی بوده است.
جهانپور گفت: 83 درصد موارد شناسایی شده مبتلا به کرونا همچنان از میان موارد سرپایی و غیربستری هستند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت آمار کل مبتلایان به 137 هزار و 724 نفر رسیده که از میان 818 هزار و 917 تست اخذ شده شناسایی شده‌اند.
وی افزود: در این مدت 34 نفر از هموطنان فوت کرده‌اند و به این ترتیب کل فوتی‌ها به 7 هزار و 451 نفر رسیده است.
جهانپور خاطرنشان کرد: این در حالی است که متاسفانه وضعیت 2585 نفر از بیماران بستری در بیمارستان‌ها وخیم بوده و در بخش‌های مراقبت ویژه حضور دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در بازه زمانی مذکور در 19 استان هیچ موردی از فوت دیده نشده و در 5 استان هم تنها یک فوتی به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: وضعیت استان خوزستان همچنان قرمز تلقی می‌شود هرچند که میزان بستری‌ها در این استان بین 10 تا 15 درصد کاهش یافته است.
جهانپور از شهروندان و هموطنان خواست همچنان توصیه‌های پزشکی و بهداشتی را مدنظر قرار دهند تا شاهد بهبود اوضاع و از بین رفتن زنجیره انتقال این بیماری باشیم.
تاثیر تماس با سطوح آلوده در ابتلا به کرونا ویروس
جهانپور همچنین در صفحه شخصی توئیتر خود درباره اهمیت ابتلا به کرونا از طریق سطوح آلوده با توجه به اخباری که مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا نقل کرده بود،‌ نوشت:‌ «چند روز پیش، خبری از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا نقل شد که انتقال از طریق تماس سطوح آلوده، روش مهمی برای انتقال کووید ۱۹ نیست!؟» که این برداشت نادرست سبب شد این مرکز توضیح دهد: کماکان انتقال شخص به شخص از طریق دراپلت‌های تنفسی و سطوح آلوده، مسیرهای مهم انتقال كرونا است.
دستکش در پیشگیری از کرونا اثر ندارد
وی علاوه‌بر این در پیام دیگری درباره اهمیت استفاده از دستکش در پیشگیری از کرونا نوشت:‌ دستکش در پیشگیری از کرونا کارایی لازم را ندارد؛ ویروس کرونا روی دستکش می‌ماند، بنابراین اگر صورت خود را لمس کنید، ویروس به شما منتقل خواهد شد.
همچنان شستن مکرر دست‌ها، بهترین اقدام برای پیشگیری از کووید ۱۹ است و تاثیر بیشتری نسبت به استفاده از دستکش دارد.