جانشین فرمانده ناجا:
هزینه جرم را باید افزایش دهیم
جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: پایین بودن هزینه جرم باعث افزایش مجرم در جامعه شده که این امر کار پلیس را دشوار کرده بنابراین بالا بردن هزینه جرم یکی از مولفههای موثر بر کاهش جرایم است.
سرتیپ قاسم رضایی در جمع فرماندهان انتظامی یزد بهاشراف اطلاعاتی پلیساشاره کرد و افزود: باید تلاش کنیماشراف اطلاعاتی را به مفهوم واقعی به دست آوریم و برای رسیدن به این موضوع باید آسیبها را شناسایی کرده و هدفمند حرکت کنیم.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره چهار هزار شهید یزد، شهدای ناجا و مدافع حرم به ویژه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی خاطر نشان کرد: این امنیت، رفاه و آسایشی را که امروز در جامعه داریم مدیون شهدا هستیم.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص نیروی انتظامی در تراز جمهوری اسلامی اشاره و تصریح کرد: همه کارکنان ناجا و خانواده آنها و همچنین ظاهر، باطن و عملکرد کارکنان پلیس در دست یافتن به این مهم نقش بسزایی دارند.
وی بیان کرد: نیروی انتظامی در تراز جمهوری اسلامی یعنی پلیس وظیفه شناس، نیروی جهادی که خودش را با آیات الهی تنظیم کند.
جانشین فرمانده انتظامی گفت: مجاهدان فیسبیلالله از صفتهایی است که رهبر معظم انقلاب به کارکنان ناجا دادند که این مهم باعث افتخار است.
رضایی افزود: معظمله قدردان زحمات ماموران ناجا هستند و این برای ما افتخار است که فرماندهای شجاع، مجتهد و مدیری به تمام معنا داریم.