کد خبر: ۱۸۸۷۲۹
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲

مقبره استرو مُردخای در همدان آسیبی ندیده است

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان با بیان اینکه مقبره اِسترو مُردخای جزو بناهای تاریخی و ثبت ملی همدان است گفت: آتش‌سوزی در ساختمان جانبی این مقبره اتفاق افتاده و هیچ‌گونه آسیبی به بنای اصلی نرسیده است.


  همدان- خبرنگار کیهان:

علی مالمیر، در خصوص آتش سوزی زیارتگاه یهودیان در همدان که موجب هیاهوی رسانه‌های غربی شده است گفت: این آتش‌سوزی بسیار محدود بود و حریق تنها موجب آسیب رساندن به سیم‌های برق و موکت کف ساختمان جانبی این مقبره شده است.
وی با‌اشاره به اینکه علت این حادثه در دست بررسی است افزود: این بنای تاریخی آسیبی ندیده و آتش‌سوزی در یکی از ساختمانهای اطراف این مقبره بود از این رو به هیچ بنایی در این آتش‌سوزی آسیبی وارد نشده است.
وی یادآور شد: مرمت ساختمان جانبی آسیب دیده با سرعت از این هفته آغاز می‌شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان نیز گفت: پرونده آتش سوزی مقبره اِسترو مُردخای در دست بررسی است به طوری که نیروی انتظامی همدان پیگیر این قضیه بوده، اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.
حسن خانجانی با بیان اینکه هنوز جزئیات این پرونده مشخص نیست افزود: دستگاه قضا در حال تحقیق در زمینه آتش سوزی مقبره استرو مردخای است.