20 هزار واحد مسکن روستایی در لرستان احداث شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان گفت: ۲۰ هزار واحد مسکن روستایی در قالب بازسازی واحدهای سیلزده و طرح ویژه مسکن در استان احداث شده است.
مسعود رضایی افزود: همچنین براساس تفاهمنامه سهجانبه بین بنیاد مسکن استان، سازمان مدیریت و برنامهریزی و استانداری لرستان ۲هزار واحد مسکن محرومین نیز در دست احداث است.
وی اظهار داشت: ۹۰ درصد واحدهای مسکن محرومین استان عقد قرارداد و عملیات اجرایی یک هزار و ۴۰۰ واحد آغاز شده که به ازای هر فقره تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی مسکن روستایی، ۲۵ میلیون تومان بلاعوض به ساخت این واحدها تعلق میگیرد. وی ادامه داد: برای مسکن ویژه محرومان و افراد نیازمند استان مبلغ پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تفاهمنامه برای مسکن مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام(ره) و همچنین شناسایی افراد توسط حساب ۱۰۰ منعقد شده است.
وی ادامه داد: تاکنون یکهزار و ۴۰۰ نفر از خدمات و صدقات جاریه حساب ۱۰۰ استفاده کرده و با تخصیص تسهیلات تکمیلی، واحدهای آنها تحویل شد و علاوه بر این یکهزار و ۷۰۰ واحد فرسوده در مناطق محروم و روستایی استان شناسایی شده و بهسازی میشود. عملیات مقاومسازی ۱۸ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن روستایی استان در حال انجام است که با تحقق این مهم درصد مقاومسازی مسکن روستایی استان از ۶۷ به ۸۰ درصد میرسد.
تاکنون ۱۰۳ هزار واحد روستایی لرستان مقاومسازی و بهسازی
شده است.