کد خبر: ۱۸۸۳۲۶
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۰

مار 4/5متری در اتاق خواب (تایلند)

مار شاه کبرای 4/5 متری که به صورت پنهانی وارد اتاق خواب یک خانه روستایی شده بود ساکنان خانه و مردم محلی را به وحشت انداخت.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مرد روستایی در جنوب تایلند که صبح از خواب بیدار شده بود هرگز تصور نمی‌کرد با صحنه‌ای وحشتناک روبرو شود. «پِراسیت پاکورن» در حالی که هنوز گیج خواب بود توجه‌اش به چیز عجیبی جلب شد که در زیر کمد اتاق خواب او خودنمایی می‌کرد.
وی پس از بررسی متوجه مار شاه کبرای بزرگی شد که در زیر کمد اتاق خواب خانه‌اش جا خوش کرده بود. این مار شاه کبرا که حدود 4/5 متر طول داشت به صورت پنهانی وارد اتاق خواب این مرد شده بود.
پراسیت ۲۰ ساله که با دیدن این مار خطرناک دچار ترس و وحشت زیادی شده بود در حالی که فریاد می‌کشید از اتاق فرار کرد. همسایگان این مرد جوان که متوجه صدای فریاد وی شده بودند برای کمک به خانه او رفتند. آنها با کمک یک مارگیر محلی این مار شاه کبرای بزرگ را از خانه پراسیت خارج کردند. گفتنی است؛ مار سمی شاه کبرا در سراسر جنوب تایلند که دارای جنگل‌هایی متراکم است یافت می‌شود. غذای مار شاه کبرا در این مناطق را مارمولک‌ها و مار‌های دیگر تشکیل می‌دهند.