سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به آمار جدید مبتلایان به کرونا:
وضعیت خوزستان هنوز نگرانکننده است
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مجموع مبتلایان کووید۱۹ در کشور به ۱۱۰۷۶۷ نفر رسید.
به گزارش وبدا، کیانوش جهانپور با اعلام این خبر افزود: از 22 تا ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۴۸۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
وی با اشاره به اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۱۰۷۶۷ نفر رسیده است، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.
جهانپور در ادامه با اعلام اینکه مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۷۳۳ نفر رسید، اظهارداشت: خوشبختانه تا کنون ۸۸۳۵۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه ۲۷۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، گفت: تا کنون ۶۱۵ هزار و ۴۷۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. جهانپور همچنین با اشاره به اینکه وضعیت استان خوزستان کماکان نگرانکننده است، ادامه داد: در طول ۲۴ ساعت گذشته در ۱۴ استان، موارد فوتی نداشتهایم و در ۵ استان نیز فقط یک مورد فوتی ثبت شده است.