کد خبر: ۱۸۸۱۱۵
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۶

بخشش جوان محکوم به قصاص پس از ۱۰ سال در شوشتر

رئیس دادگستری شوشتر گفت : یک جوان محکوم به قصاص پس از ۱۰ سال با تلاش رئیس و اعضای شورای حل اختلاف این شهرستان از چوبه‌دار رهایی یافت.

مصطفی‌آباد، افزود : سال ۸۹  یک جوان در شوشتر به دلیل تعصب غلط و باورهای نادرست در درگیری خانوادگی، یک نفر از اعضای خانواده خود را به قتل رساند که پس طی مراحل قضایی محکوم به قصاص نفس شد.
وی ادامه داد: در مدت ۱۰ سال از وقوع قتل، بزرگان و ریش‌سفیدان زیادی برای جلب رضایت اولیا دم واسطه شدند ولی نتیجه‌ای حاصل شد و خانواده مقتول بر اجرای حکم قصاص پافشاری کردند.
وی گفت‌: پرونده این جوان به منظور ایجاد صلح و سازش و جلب رضایت اولیا دم به شورای حل اختلاف شوشتر ارجاع و رئیس و اعضای شورای حل اختلاف این شهرستان بعد از بررسی همه جوانب موضوع از جمله تفاوت فرهنگ و رسوم اجتماعی فی‌مابین دو خانواده و با در نظر گرفتن تمامی راه‌های مؤثر‌، مذاکرات را شروع کردند.
وی افزود: رئیس و اعضای شورای حل اختلاف شوشتر پس از پیگیری فراوان با خانواده اولیا دم، در نشستی با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی‌، بزرگان‌، ریش‌سفیدان و مصلحان‌، خانواده مقتول با صرف نظر از قصاص قاتل فرزند خود، این جوان را مورد عفو و بخشش قرار دادند و قاتل پس از ۱۰ سال که به انتظار اجرای حکم قصاص خود بود از چوبه دار رهایی یافت.