کد خبر: ۱۸۸۰۹۴
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۳

امضای تفاهم‌نامه کمیته امداد و بسیج اساتید برای کمک به مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار

با امضای تفاهم‌نامه میان کمیته امداد و سازمان بسیج اساتید کشور، کمک‌های «پویش استادی» برای رفع مشکلات اشتغال خانگی زنان سرپرست خانوار به کمیته امداد اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، رئیس کمیته امداد در مراسم امضای تفاهم‌نامه با سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به مشارکت این سازمان برای کمک به نیازمندان گفت: اقدام اساتید بسیجی در رفع مشکلات اشتغال زنان سرپرست خانوار یک حرکت هوشمندانه و قابل تقدیر است.
سیدمرتضي بختیاری با بیان اینکه توانمندسازی و کمک به طرح‌های اشتغال مددجویان از رسالت‌های اصلی کمیته امداد است، خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ درصد مددجویان کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند که در کنار اداره امور زندگی و فرزندپروری، با تکیه بر طرح‌های اشتغال خانگی، هزینه‌های زندگی خانواده را نیز تامین می‌کنند و موظفیم درآمد باثبات برای آنان ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۷۱۰ هزار حامی در سراسر کشور، از ۲۹۴ هزار یتیم نیازمند حمایت می‌کنند و این حامیان سال گذشته ۹۱۱ میلیارد تومان کمک به ایتام تحت سرپرستی خود پرداخت کردند.
بختیاری با بیان اینکه ۲۴ هزار نفر از ایتام نیازمند فاقد حامی هستند، افزود: حامیان و مردم خیر و نیکوکار می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی ekram.emdad.ir و یا ارسال عدد ۱ به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳  حمایت از این ایتام را برعهده بگیرند.
در ادامه این مراسم مجتبی زارعی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور نیز با تشریح اقدامات این نهاد در حمایت از محرومان و نیازمندان، گفت: جنبش استادی کشور در حال حاضر بر کمک به اقشار آسیب‌دیده از کرونا متمرکز شده و در فاز اول مبلغی را برای رفع مشکلات طرح‌های اشتغال خانگی زنان سرپرست خانوار به کمیته امداد اختصاص داده است.