کد خبر: ۱۸۷۹۸۴
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵
جنگ رسانه‌ای در عرصه بین‌الملل در گفت‌وگو با حمیدرضا‌ ترقی:

ورود به حوزه استحفاظی رسانه‌های غول‌پیکر دنیا



سعید رضایی
معاون بین‌الملل حزب موتلفه با تأکید بر اینکه پرس‌تی‌وی وارد حوزه استحفاظی رسانه‌های غول‌پیکر دنیا شده است، گفت: افشای دروغ‌ها و تناقضات غرب و پخش نقاط ضعف آمریکا، در بحران‌ها و حوادث عامل مهمی‌ در برداشتن نقاب از چهره آمریکا است.
حمیدرضا‌ ترقی سیاستمدار و از اعضای شورای مرکزی و معاون بین‌الملل حزب موتلفه، درباره اصلی‌ترین عامل بازدارنده تبلیغات سوء شبکه‌های وابسته به آمریکا علیه ایران گفت: افشای دروغ‌ها و تناقضات آنها و پخش نقاط ضعف آمریکا، در بحران‌ها و حوادث عامل مهمی ‌در برداشتن نقاب از چهره آمریکا است. وقتی ناتوانی آمریکا و انگلیس در کنترل کرونا در کشورشان برای مردم روشن شود وحشی بودن غرب و در رأس آنها آمریکا بهتر دیده می‌شود و توخالی بودن ادعاها، قدرت آمریکا و غرب برای مردم اثبات می‌شود. امروز دیگر بی‌بی‌سی و رسانه‌های آمریکا مجبور به سکوت در برابر ایران هستند چون خودشان، در برابر اعتراضات داخلی نسبت به ناتوانی دولت در این رابطه قرار گرفته‌اند.
وی گفت: فتنه غربی‌ها در وانمود کردن قحطی در ایران خوشبختانه با درایت ملت و مسئولان خنثی شد و نمی‌توانند صحنه‌هایی مثل حمله به فروشگاه‌ها در غرب را در ایران پیدا کنند، ولی شبکه‌های برون‌مرزی کشورمان می‌توانند با نمایش مستمر حضور مردم ایران در فروشگاه‌های مملو از کالا به تاریخ روز و فعالیت گروه‌های جهادی مردمی در کمک به همنوعان و نشان دادن ابعاد حماسی رزمایش مومنانه مواسات این فتنه را خاموش کنند.
ترقی با تأکید بر نقش شبکه‌های برون‌مرزی در مقابله با اقدامات خصمانه شبکه‌های معاند علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: شبکه‌های برون‌مرزی در مقابله با شبکه‌های معاند باید واقع‌نمایی صادقانه‌ای از داخل ایران داشته باشند، رفع شبهه‌های شبکه‌های معاند با استفاده از کارشناسان اقدام موثر دیگری از سوی این شبکه‌ها است.
وی بر همین اساس افزود: مقابله به مثل با شبکه‌های معاند با واقع‌نمایی از ماهیت خائنانه آنها با ملت ایران و اثبات مزدوری آنها برای بیگانه، اثبات مکرر دروغ‌هایشان تا سلب اعتماد کامل مردم از این شبکه‌ها باید جزو برنامه‌های اصلی شبکه‌های برون‌مرزی رسانه ملی  باشد. مقایسه مستند شرایط ایران با کشورهای معاند در بحران‌ها نیر دارای اهمیت است. شبکه‌های برون‌مرزی در فعالیت‌های خود باید این فاکتور‌ها را رعایت کنند.
ترقی با تأکید بر اصل صداقت در انعکاس اخبار، خاطرنشان کرد: شکار و نمایش نقاط ضعفی از دشمنان که ادعاهای تمدنی و علمی‌ و تفوق بر دیگر ملت‌ها را باطل می‌کند. استفاده از کارشناسان منتقد در کشور‌های معاند و غربی در تحلیل واقع‌بینانه شرایط ایران و همچنین فراهم کردن امکانات فنی رساندن صدای رسانه‌های برون‌مرزی به ملت‌های مستضعف و تشنه حقیقت در جهان باید از اولویت‌های اولیه شبکه‌های برون‌مرزی باشد.
 وی گفت: استفاده از کارشناسان داخلی برای تبیین اهداف متعالی و تمدنی اسلام و انقلاب اسلامی به‌ویژه چشم‌انداز ۲۰ ساله و گام دوم انقلاب برای نجات بشر و اثبات ناکارآمدی لیبرال دموکراسی غرب، شناساندن فعالان سیاسی-  فرهنگی جهان اسلام برای تأثیرگذاری بر روی افکار ملت‌ها، مقابله با اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی، تبیین کارشناسانه مدیریت و رهبری امام خامنه‌ای در بحران‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و مقایسه آن با دیگر رهبران جهان غرب، اتخاذ سیاست تهاجمی ‌و فعال در تمام عرصه‌های سیاسی و فرهنگی نیز جزو راهکارهای اساسی است که می‌توان برای رشد و توسعه شبکه‌های برون‌مرزی توصیه کرد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه عنوان کرد: خوشبختانه پرس‌تی‌وی وارد حوزه استحفاظی رسانه‌های غول‌پیکر دنیا شده است و نباید حتی یک روز از پیام برون‌مرزی عقب بیفتد بخش برون‌مرزی صداوسیما با رسانه‌های متعدد دیداری و شنیداری آن در یک مدل کامل سازمانی و در جایگاهی قابل قبول ایستاده‌اند تا مأموریت ابلاغ پیام اسلام و انقلاب را در مناطق مختلف جغرافیایی و میان متکلمان به زبان‌های مختلف به انجام رسانند. برای همین توانسته 33 رادیو به زبان‌ها و زمان پخش‌های متفاوت را در دل تشکیلات خود جای دهد.
وی در پایان گفت: علاوه ‌بر پرس‌تی‌وی، شبکه‌های «آی‌فیلم» (با چهار کانال 24 ساعته زیرمجموعه خود)، «پرس‌تی‌وی»، «الكوثر»، شبکه رادیو و تلویزیونی «سحر» (با چهار کانال 24 ساعته تلویزیونی و 3 رادیو)، «العالم»، «هیسپان‌تی‌وی»، «هوساتی‌وی» و کانال «العالم سوریه» در واقع 14 شبکه تلویزیونی‌اند که به تولید و پخش برنامه می‌پردازند و این کار عظیمی ‌است که توانسته ویترین خارجی فرهنگ و باورهای ایرانی‌ها در آن سوی مرزها را به نمایش بگذارد تا دنیای بیرون از ایران، بهترین و آسان‌ترین راه دسترسی به داشته‌ها و اندوخته‌های فرهنگی، تاریخی، هنری، سیاسی و... ایران اسلامی را در دسترس داشته باشند و بدینوسیله چشم و دل میلیون‌ها انسان در جای جای جهان به ایران و فرهنگ و تمدن ایران، اسلامی مجذوب گردند. بنابراین آینده و چشم‌انداز این شبکه‌ها اگر دشمن برایشان مانع‌تراشی نکند، کمک به تحقق جهانی شدن اسلام خواهد بود.